Driv IL sin Lysløype fra Drivplassen er et idrettslanlegg som nå er preparert for skigåing - ikke gå i løypa til fots nå.

Postet av Driv Idrettslag den 8. Des 2018


Arkivbilde

Det er nå veldig fine spor i lysløypa vår fra Drivplassen, både klassisk og skøyte.
Vi regner med at vi får forståelse for visse begrensninger for bruk av løypa vinterstid.HVIS MAN SKAL GÅ TUR PÅ BEINA ELLER LUFTE HUNDEN BRUK TRASEEN FRA DRIVPLASSEN TIL VÅGLIA, SOM OGSÅ ER OPPLYST

Lysløypa fra Drivplassen er et idrettsanlegg som er opparbeidet av Driv IL, også traseen fra Drivplassen til Våglia
Lyset tennes automatisk ved mørkets frembrudd og slukkes automatisk 22.30 alle hverdager
Vinterstid blir løypa preparert av Skiforeningen for både klassisk og fristil, slik at delen uten løype / spor er skøytetrasè. Det er ikke meningen at denne delen er for gående – den er beregnet for skøytegang. Hull etter sko er farlig, fordi stavene kan sette seg fast i hullene og en skiløper som kommer i full fart vil da kunne skade seg.

Kart over lysløypa 2013.pdf

Første skirenn er planlagt 30. januar og påmeldingslinken kommer snart.

Astrid Celius og skigruppaPurring treningsavgiften til Driv IL Turn

Postet av Driv Idrettslag den 4. Des 2018

Har du glemt å betale  treningsavgiften til Turn? 

Sjekket innbetalinger nå og måtte sende sende ut purring til 62 personer i Turn i dag.
Varselet kommer fra NIF og ikke fra post@driv-il.no
Fakturaen ligger vedlagt mailen. 

Spørsmål til post@driv-il.no 

Astrid Celius

Vi søker ny styreleder til Driv Idrettslag!

Postet av Driv Idrettslag den 3. Des 2018

Det å være styreleder i Driv Idrettslag vil vi betrakte som en av de morsomste, viktigste og mest givende rollene man kan ha her i Ytre Enebakk! Driv IL er en stolt breddeklubb som sikrer høy aktivitet og et godt fellesskap gjennom solid styrearbeid, frivillige til leder -og støtteroller i grupper og lag. Vi har distriktets difinitivt beste klubbsekretær som vil bli din solide støtte som styreleder i Driv IL.

Viktigst av alt er våre aktiviteter og våre aktive! Vi er en herlig gjeng foreldere, aktive barn, ungdom -og voksne, som alle vil det beste for klubben sin! Din rolle i lag med oss andre er å legge til rette for at vi best mulig kan sikre kvalitet i det vi gjør, med gode forutsteninger for trening og til en fornuftig pris. Alle skal med!

Som styreleder i Driv IL blir du valgt inn på årsmøtet i mars med en valgperiode på ett år. Vår nåværende leder, vårt godt etablerte hovedstyre og vår klubbsekretær, vil være en god grunn til å nettopp ta denne utfordringen nå. Vi er et godt team i dag og vi skal jobbe som et team også fremover. Og best av alt, vår nåværende styreleder vil stå til disposisjon om det er behov for å søke råd i tiden fremover.

Din oppgave blir i hovedsak å lede våre møter i arbeidsutvalgt og hovedstyret, samt sikre en rød tråd i de saker som vi må jobbe med for å skape de beste forutsetinger til våre medlemmer, grupper og lag. Det kan være en fordel om du liker å grave litt i muligheter med samarbeidspartnere og holde en viss kontakt med de som skal ivareta våre interesser i kommunen. Kommunen skal være informert og engasjert i den jobben vi gjør for alle som vil være aktivte i bygda vår. Våre anlegg sikrer aktivitet også for de som ikke er aktive i klubben. 

Vi håper derfor at du som engasjerer deg for samfunnsnyttig og frivillig arbeid, som liker å se en bølge av blåkledde barn, ungdom og seniorer i aktivitet i trening og kamp, vil bidra til at alle våre engasjerte i klubben i sammen med deg kan opprettholde, vedlikeholde og utvikle våre aktiviteter videre.

Er du ny i bygda? Da vil dette være en gylden mulighet til å bygge nettverk! Kanskje har du bodd her ute hele ditt liv, men ingen har spurt? Du vet kanskje ikke opp ned på en ball, du har alltid bakglatte ski og helst så kjører du bil i steden for å sykle? Det gjør heller ingen ting! Er du nysgjerrig, interessert og engasjert, så hopp i det! Vi har nok av folk til å ta hånd om det sportslige. Men vi trenger en til å lede klubben vår!

Eller har du kanskje bare ventet på å få denne muligheten?

Ta kontakt med vår nåværende styreleder da vel, så kan han fortelle deg litt mer om rollen i detalj. Enten via e-post: post@driv-il.no eller mobil til Eivind Ungersness, 482 62 882 etter kl. 16.00

Vi ønsker vår nye styreleder klar til valg på årsmøtet i mars 2019, så ikke vent om dette er noe du ønsker å erfare eller har lyst til å vurdere. 

På vegne av Driv IL, styremedlemmer, klubbsekretær, trenere, lagledere, foreldre og aller viktigst, våre utøvere, våre barn- og unge.

Om Driv Idrettslag:

Lagets formål er å drive idrett organisert i Norges Idrettsforbund og Olympisk Komité, som medlemmene til en hver tid har interesse av og som det er grunnlag for. Som en av Enebakk sine største organisasjoner, skal laget aktivt bidra til å skape og videreutvikle et positivt og engasjerende nærmiljø til beste for alle medlemmer. 

Laget er en selveid og uavhengig organisasjon. Det er frittstående, partipolitisk nøytral og med utelukkende personlige medlemmer. 

Laget hører hjemme i Enebakk kommune og er medlem av Idrettsrådet i kommunen.

Laget har ca. 1500 medlemmer og er lokalisert i Ytre Enebakk. Idrettslaget har for tiden aktive grupper innen fotball, håndball, ski, sykkel, tennis, orientering, friidrett, turn og trim.

Aktivitetene er finansiert gjennom medlemsavgifter, offentlige tilskudd og lokale sponsorer.

Styret består av 18 medlemmer som består av et arbeidsutvalg og av ledere fra gruppene.

Vi henviser også til idrettslaget hjemmesider for ytterligere informasjon: driv-il.no

Hovedstyret i Driv IL
Nå kommer treningsavgiften for Håndball sesongen 2018/2019

Postet av Driv Idrettslag den 27. Nov 2018


Dere vil få en mail med info om at fakturaen ligger i Min Idrett, med link til Min Idrett.
Dessverre er systemet slik at du vil få en mail med fakturavarsel til alle mailadressene som står registrert i systemet. Dette er det ikke mulig å endre, men hvis du sjekker kidnummeret så ser du at det er identisk og at det bare er en faktura pr person.

Er du ikke bruker på MinIdrett, så må du opprette en bruker nå. Det enkleste er å opprette en bruker på en foresatt og så legge til familie. Se Forklaring på oppsett og bruk av MinIdrett.pdf

Jeg legger ved fakturaen i mailen også, men oppfordrer dere til å bruke Min Idrett.
Spør meg hvis noe blir uklart: Astrid, post@driv-il.no, 900 68 834
Husk at dere må først være medlem av Driv IL hovedlag og ha betalt medlemskontingenten for å kunne delta i en gruppe i Driv. Dette gjelder for alle.

Treningsavgifter Håndball sesongen 2018/2019

LagTreningsavgift 2018/2019
Lek med ball 700,-
Lek med ball søsken600,-
Håndballskole800,-
Håndballskole søsken700,-
Alder 8 - 11 år1200,-
Alder 8 - 11 år søsken1100,-
Alder 12 - 16 år1500,-
Alder 12 - 16 år søsken 1400,-
Junior/senior1700
Junior/senior søsken1700,-

Trenere/ lagledere får halv treningsavgift for det barnet de er trener/lagleder for fra sesongen 2018/2018. Styret får fullt fritak for treningsavgiften. 

Astrid CeliusTreningsavgiften til Turn forfaller i dag, har du betalt?

Postet av Driv Idrettslag den 26. Nov 2018

Støtt Turngruppa ved å betale treningsavgiften innen forfall slik at jeg slipper å purre på dere.
Det er jeg som følger med på at dere betaler fakturaen¨, så gjør gjerne jobben min litt enklere :-)

Dere har fått en mail via idrettsforbundet og fakturaen lå vedlagt i den mailen.
Der sto det også at fakturaen ligger i MinIdrett Forklaring på oppsett og bruk av MinIdrett.pdf

Spør meg hvis du lurer på noe.

Astrid Celius post@driv-il.no Levert av IdrettenOnline