Driv Idrettslag - Friidrett

Lykke til i Holmenkollstafetten lørdag 11.05.19

Postet av Driv Idrettslag - Friidrett den 11. Mai 2019

I dag (lørdag 11.05.19) går et av årets høydepunkt av stabelen, nemlig Holmenkollstafetten. I år, som tidligere, stiller Driv IL et sterkt mannskap.

I siste liten har både Stein Arild Degrum og Thomas Nyborg måtte melde forfall, men inn kommer Fredrik Rasmussen og Vegard Ek Hagen. Følgende skal løpe for Driv IL (i startrekkefølge)

1) Fredrik Rasmussen
2) Steffan Aasli
3) Hege Nøkleby Gullichsen
4) Anders Elias Ruud
5) Jørgen Nekkar
6) Vegard Ek Hagen
7) Eirik Haug
8) Henning Stubberud
9) Børre Olsen
10) Daniel Christiansen
11) Jan Erik Christiansen
12) Njål Haug
13) Lars Tiller
14) Andreas Tiller
15) Pia Haug

Driv IL har start 14:35 fra Knud Knudsen Plass på St.Hans Haugen, med startnummer 2004. Løperne hadde satt veldig pris på litt jubel fra bygda, så ta gjerne turen inn og støtt løperne.

Vi i Driv IL Friidrett ønsker laget og alle andre lag masse lykke til.

Driv IL Friidrett

Per-Erik Østlie er tildelt æresmedlemskap i Driv IL

Postet av Driv Idrettslag - Friidrett den 14. Mar 2019

Per-Erik er tildelt æresmedlemskap i Driv IL av et enstemmig hovedstyre. Per-Erik fikk diplom, blomster og vase. Som æresmedlem får han også gratis medlemskap i Driv IL

Per-Erik har vært medlem i Driv i mer enn 50 år og er et svært aktivt medlem. Han har vært med i forskjellige grener, Ski -hopp, langrenn, kombinert, Terrengløp, Friidrett - baneløp og Orientering.
Han har fremdeles klubbrekorden på 1500 m bane med sterke 3.59.6.

I O-løypa herjer Per-Erik fortsatt, og han har fått med seg flere NM-gull for veteraner. I tillegg har han konkurrert utenlands i flere land. I godt voksen alder ble også terrengsykkelen tatt i bruk og resultatene viser at han er blant landets 3 beste i sin klasse.

Per-Erik har også vært aktiv på det administrative som løypesjef langrenn, leder av O-gruppa i flere perioder, materialforvalter, leder i kartkomiteen, arrangert nybegynnerkurs og er en selvskreven løpsleder på store O-løp som Enebakk-2 dagers og Follo-karusellen.

Som fagmann og nøkkelperson i bygging og vedlikehold av Drivs mange bygg og anlegg, har Driv hatt særdeles god nytte av hans kompetanse og kapasitet. Per-Erik har gjennom mange år vært en bauta på utallige dugnader innenfor Driv

Til ære for alle hedersbevisningene serverte Driv IL marsipankake på årsmøtet.

Driv IL gratulerer :-)

Astrid Celius

Drivs egen Roger Thompson tok NM gull på 3000 meter, NM veteran innedørs på Nes Arena søndag gratulerer :-)

Postet av Driv Idrettslag - Friidrett den 12. Mar 2019

Her er Roger klar til start i bane 2, selvfølgelig med Driv trøye :-) Roger løper for Driv IL Friidrett.
Distansen var 3000 meter og Roger sikret seg NM seieren med tiden 9:41,44
Resultater: http://webres1.andro.no/nm_veteran_inne/2019/res.asp?res=r-mv_40-44-3000_m&dag=2

Astrid Celius

Drivs egen Silje Christiansen tok 2 NM gull på NM veteran innendørs på Nes Arena i dag, gratulerer :-)

Postet av Driv Idrettslag - Friidrett den 9. Mar 2019

Arkivbilde

Silje dro likegodt til med NM gull på både 200m løp og 1500m løp i dag i klassen KV 40 - 44.

Silje løper for Driv IL Friidrett. Gratulerer!

Dere finner alle resultatene her: http://webres1.andro.no/nm_veteran_inne/2019/

I følge startlistene stiller Drivs egen raske Roger Thompson opp på 3000 m løp søndag, så det er bare å glede seg: http://ullkisafriidrett.no/nm-veteraner-2019.aspx

Roger løper også for Driv IL Friidrett.

Astrid Celius

Årsmøte Driv IL onsdag 13. mars klokken 19.00 på Mjær Ungdomsskole, Ytre Enebakk

Postet av Driv Idrettslag - Friidrett den 6. Mar 2019

Årsmøtedokumentene finner du her: Årsmøtedokumenter_Driv IL_13.03.2019.pdf
De vil også bli delt ut på møtet.
Møtet holdes på Mjær Ungdomsskole, inngang på oversiden.
02. b Annonse kun Driv 14.02.19.pdf

Vel møtt.