Tur til Hemsedal skaper reaksjoner - Garden: - Dette er uhørt!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 30. Jan 2018

For få dager siden kom nyheten om at flere av A-lagets profiler prioriterer guttetur til Hemsedal fremfor årets første treningskamp. Dette har skapt sterke reaksjoner i og rundt miljøet i Driv Fotball. (Vemund Garden har klare meninger. Her med en dårlig førstetouch fra fjorårets hjemmekamp mot Kurer. Foto: Magne Berg)  

A-laget har endelig kommet seg ut av hiet og har entret det grønne plastdekket. Skjønt det grønne har stort sett vært dekket av hvitt så langt. Oppkjøringen til kommende sesong står for døren og i gangene snakkes det allerede om opprykk etter strålende resultater på inneturneringen i Aurskog i midten av januar.

For å møte disse forventningene har trenerteamet smurt tykt på denne vinteren og avtalt 7 treningskamper. Med en håndfull av spillerne utilgjengelig grunnet høydeopphold i Hemsedal, håper ikke Coach Randem det kladder for mye når de møter Fjellstrand førstkommende lørdag. Randem kan fortelle at han mønstrer en 15-mann sterk tropp. 



Det har kommet flere reaksjoner på det varslede fraværet til guttebassene. At et høydeopphold prioriteres foran treningskampen faller ikke i god jord hos alle lagkameratene. - Uhørt! Dette finner jeg meg ikke i, uttaler Vemund Garden. - Om jeg ikke får dra på høydeopphold, så skal ingen få dra! fortsetter 21-åringen. 

Mathias Hov stiller spørsmålstegn ved hvorfor noen av guttene behøver høydetreningen. - "Jeg kan forstå hvorfor Dennis drar, men Fredrik og Stian er jo nesten 2 meter fra før av, hva skal de med mer? undrer Hov. 

Det lyktes ikke redaksjonen å komme i kontakt med noen av deltagerne til høydeoppholdet. 

Til tross for det debatterte fraværet ønsker ikke Randem å bruke energi på dette. - Vi har mange andre som er i like dårlig form uttaler trenerveteranen. Han ser frem mot et nytt oppgjør mot Fjellstrand. - Det er en flott gjeng å spille mot og normalt sett så vinner et av lagene, eller så blir det uavgjort. 


Driv IL på nett kjenner til at Fjellstrand har vært igjennom et lite generasjonsskifte. De senere årene har de ribbet fjær etter fjær fra nabo Nesodden og etterhvert stablet et nokså solid lag på beina. Noen kjente profiler har de også, blant annet VG-journalistene Arilas Berg Ould-Saasa og Magnus Braaten, men begge prioriterer ferie i varmere strøk enn å spille treningskamp i meldte -8 garder. Forøvrig lusker fortsatt legenden og selvutnevnt grinebiter, Roar Krislok, i korridorene til FSK. 


For de spesielt interesserte, så er kampstart førstkommende lørdag kl.12.00 på Berger KGB. 


Resten av A-laget sine treningskamper er som følger

9 februar kl.18.30 Ellingsrud - Mjær stadion

13 februar kl.19.00 Langhus - Mjær stadion

27 februar kl.19.00 Oppegård - Mjær stadion

10 mars kl.13.00 Langhus - Langhus kunstgress 

17 mars kl.12.00 Nesodden - Berger KGB

3 april kl.19.00 Fjellstrand - Mjær stadion 


Driv IL Fotball


   



A-laget til 1/4-finale. - Vi hadde en smooth hjemreise

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 22. Jan 2018

A-laget mønstret to lag i helgens innecup i Aurskoghallen. A- og B-laget fikk bryne seg på mange nye motstandere og fikk tøff motstand hele veien. 

B-laget innledet turneringen fredag kveld, men var ferdigspilt etter innledende gruppespill. Gode motstandere tok både scoringene og poengene, men kunne ikke matche humøret til de tapre guttene. Anført av en til tider temperamentsfull, men sjarmerende Flåten, gjorde B-laget sitt ytterste og fikk med seg verdifull trening. Deres kanskje beste prestasjoner kom etterhvert fra tribuneplass der de støttet A-laget for full hals. 

A-laget fikk det noe enklere innledningsvis og stod med 2 seire før ren gruppefinale mot Blaker lørdag formiddag. Den tapte de blåkledde 0-1 og måtte opp mot storfavoritt FUVO i 1/4 finalen. Der imponerte blåtrøyene tidvis, men måtte til slutt se seg slått 3-6. 

Til tross for den tidlige exiten så Coach Randem flere lyspunkt å ta med seg. - Vi får god trening og viser at vi henger med i våre beste stunder. I tillegg fikk vi en fin helg og hadde en smooth hjemreise fortsetter den optimistiske treneren. 

Der B-laget noterte seg for en frekk smultring i målprotokollen, noterte A-lagets seg for 8 scoringer. Verdt å nevne er Mathias Hov (keeper) sin fantastiske scoring fra egen boks. Se video. 

 

A-laget får nå noen dager treningsfri før aktivitetene flyttes utendørs fra neste uke. Lørdag 3 februar er første treningskampen borte mot Fjellstrand på Berger kunstgress. 



Driv IL Fotball



Vender hjem igjen - ny spiller klar for A-laget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 13. Jan 2018

Overgangsvinduet står på vidt gap og som i sangen så flyr det blå fugler gjennom vinduet. Det har vært en hektisk periode i forkant av årets sesong og flere nye spillere har satt navn på papir for Driv. Mange av dem har plukket skoene ned fra hylla igjen, mens noen andre har returnert etter å ha flørtet med profflivet ute i distriktet.

Siste mann inn er Markus Høvik. 99-modellen fra Ytre signerte i går overgangspapirene som igjen gjør han til Drivspiller. Etter 3 år i henholdsvis Follo FK og Kolbotn ble hjemlengselen for stor og interessen fra gamleklubben gjorde fristelsen uimotståelig. 18-åringen blir nå gjenforent med Coach Randem som han også spilte for mellom 2010-2014. Høvik uttaler at det var en avgjørende faktor. 

Coach uttaler selv at han er henrykt over å få tilbake en av sine gamle elever. "Markus blir en viktig tilvekst for oss, både på og utenfor banen" fortsetter Randem. 


Høvik hadde sin første trening med laget i går og er aktuell for neste helgs futsalturnering i Aurskog. 


Driv IL Fotball