Storspill fikk frem smilet hos Polly

Postet av Gutter 16 den 26. Aug 2014

Etter en noe treg forestilling borte mot Ready sist uke, var det noe murring i gangene om kjedelig fotball. Mandagens oppgjør mot Lindeberg skulle vise seg å bli noe helt annet.
Fra første spark på ballen tok hjemmelaget initiativet og rullet over sine motstandere fra Oslo by.
Med en solid bakre 4-er, en briljant midtbanetrio og en livlig angrepsrekke måtte bortelagets keeper plukke 3 baller ut av nettet allerede etter det første kvarteret. Mannen med vottene, Erlend Killerud, hadde en rolig dag på jobben og det lille som kom tok han seg mesterlig av.
Til pause stod det 4-0.
2.omgang startet som den første, med to nye scoringer til hjemmelaget. Etter dette, tok vi foten av pedalen et lite øyeblikk og slapp Lindeberg til med to raske mål.
Marco ville runde av med stil og fastsatte sluttresultatet til 7-2 med sin eminente hurtighet og avslutningsteknikk 8 minutter før slutt.
Alt i alt, en meget solid match, hvor spillegleden var med for fullt og bidro til glitrende angrep og mål. En fornøyelse for øyet, både for trener`n og publikum. Godt å se at smilet også var tilbake hos den noe frustrerte Polly.