1 plass til Jørgen Nekkar på 12 års dagen!

Postet av Driv Idrettslag - Langrenn den 18. Des 2016

Lørdag 17 desember deltok flere løpere fra Driv på skirenn i Hakadal. Rennet gikk i fristil, normaldistanse.

Fra Driv gikk Henrik Sakariassen, Hedda Mikalsen, Henrik Stubberud, Ranja og Jørgen Nekkar. I tillegg gikk Tora Rønneberg Weng, som er Impulsgruppas nyeste medlem.

Først ut var Henrik Sakariassen i klassen G16. Han synes det var fint å komme i gang med skirenn igjen, men han slet med pusten pga forkjølelse som sitter i. Likevel smilte Henrik som alltid med et godt glimt i øyet.

Så var det Hedda sin tur i klassen J16. Her var det 35 løpere på startstreken. Hedda hadde en litt tung dag i sporet i dag og bena stivnet tidlig i løpet. Men som alltid er hun positiv og ser frem til neste skirenn.

Henrik Stubberud sto så for tur i klassen G14. Henrik har trent meget bra og målrettet i høst, det viste seg i dag på resultatlisten. Han gikk inn en meget bra 5 plass, kun 14 sekunder unna pallplass. Dette til tross for at han stivnet i låra på siste runden. Han har tatt mange skritt opp denne sesongen. Vi gleder oss til å følge denne utviklingen!

Så gikk Jørgen i klassen G13. Selv med en liten forkjølelse i kroppen gikk det veien for gutten som i dag fylte 12 år. Han gikk inn til en super 1 plass. 2x gratulerer med dagen Jørgen!

Deretter gikk Ranja i klassen J14. Med mange sterke konkurrenter på startstreken var hun spent før start. Hun ga alt, gikk et teknisk bra løp og gikk inn til en glimrende 1 plass. Gratulerer så mye med en flott seier!

Sist ut var Tora i klassen J12. Tora gikk et godt løp og kom inn på en fin 8 plass. Godt jobba Tora!