Overtidsdrama i ny målbonanza

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 12. Mai 2017

Et heltent Driv gikk rett i strupen på sine motstandere torsdag kveld. Nordstrand snudde kampen etter pause, men da Christoffer Brunstrøm utlignet på overtid trodde alle at debutanten hadde sikret poengdeling. Sånn gikk det ikke, i det mange mente var årsbeste av guttene i blått. (Flåten jubler for scoring. Foto: Magne Berg)

En for dagen skadet Vemund Garden, leverer her et friskt referat fra kampen.

Dagens store overraskelse må være Dennis Røkeness som går rett fra jobben som sofasliter til høyreback. En plass han tar fra Drivs største offensive trussel, Vemund Garden, som er ute med en utrolig maskulin lyskestrekk.

1 min. Nordstrand tar avspark. De går rett i angrep og skyter fra 30 meter, men det kruttet er søkkvått og den ikke så lærete lærkula bruker muligens over ti sekunder på å rulle inn til vår nyklipte keeper.

3 min. Først blir Hovel avblåst for en noe tvilsom offside, hvert fall hvis du spør Mads. Så banker Nyquist ballen laaaangt laaaaaangt laaaaaaaaaaangt over.

5 min. Nordstrand med en STOR sjanse! En spiller drar seg inn fra venstre, kjører kanskje tidenes minst overbevisende skuddfinte, men det bryr ikke Dennis Røkeness seg om! Han går fem på før skuddet sleives milevis over og utenfor.

6 min. MÅL! Nordstrand scorer. Drar seg inn fra høyre og putter. 0-1.

8 min. Nyquist skal slå et frispark inn i feltet, men ballen går høyt over alt og alle før den daler ned på undersiden av tverrliggeren før Stein header returen rolig inn til keeper. Stor sjanse, altså!

10 min. Driv vinner ball og Vetle spiller ut til Stein. Han prøver seg enten på et skudd eller innlegg håper jeg. Uansett ender det i utspill.

12 min. MÅL! Corner til Driv. Stein svinger den inn på bakre stolpe som om han var Pirlo sjæl! Der stuper selvfølgelig Jokke frem og stanger ballen i nettet! Tydelig at Jokke hadde godt av å forsove seg til pre-match-måltidet med resten av laget! 1-1!

14 min. Theo med en fantomredning! Han gjør Drivs noe skjøre keeperhistorie til skamme når han slår den den over tverrliggeren!

17 min. MÅL! Etter litt rot får Fredrik tuppet ballen ut til Vetle som dundrer ballen helt nede ved stolperota fra 25 meter! Fantastisk scoring og utagbar for keeper! 2-1!

20 min. Nyquist nekter å ta av seg skolesekken til tross for at det må være minst sju år siden han gikk ut av skolen. Skyter over igjen.

21 min. Den nye aerodynamiske hårklippen til Theo må ha gjort susen! Først er han oppe under tverrligger og slår ballen til corner, før han redder et skudd fra fem meter mesterlig!

Theo bidro sterkt til å holde Driv inne i kampen. (Foto: Magne Berg)

25 min. Årets første sklitackling fra Røkeness! Reint på ball, som alltid (nesten).

26 min. Nordstrand med dagens høyeste, virker som lagene har en innbyrdes konkurranse om å treffe den første fuglen.

28 min. MÅL! Nordstrand kommer alene med vår snauklipte keeper, spiller på tvers til ENDA en Nordstrandspiller som bare skal trille ballen i det tomme buret. Theo kommer flygende, men denne gang holder ikke den aerodynamiske sveisen og han er akkurat for seint ute. Burde kanskje dratt over en gang til med barbermaskin. 2-2.

29 min. Nyquist kaster sekken og svarer nesten umiddelbart! Skyter fra 18 meter ned mot hjørnet, men der er keeper med på notene og slår til corner!

30 min. Stian nesten først på den corneren! Nordstrand får akkurat headet vekk før Stian måker han i bakken.

34 min. Nordstrand fortsetter fuglejakta.

36 min. Driv kommer 3 mot 1, men Stein får en «Garden-touch» og gir bort ballen.

37 min. Hovel alene med keeper! Skyter tilbake i hjørnet han kommer fra under press fra en motspiller. Avslutningen er god den, men Nordstrandkeepern er der med en beinparade! Lukter en håndballbakgrunn her.

40 min. Frispark for Driv blir stusset videre bak i feltet hvor Jokke strekker frem en skjør tå, men nok en gang er keeper på plass og redder! Nærmer oss nå!

41 min. Den påfølgende corneren heades over av… Marius Nyquist dere! Kommer opp forholdsvis alene på fem meter der! Stor sjanse selv om ballen går 10 meter over.

46 min. MÅL! Driv med corner. Den slås inn av Haug, på første stolpe er det masse rot og kål og klabb og babb og klabb igjen før Nyquist får pirket ballen over streken! Stian Skøyum påberoper seg assist med hånda i pausen. Stolt gutt der altså. 3-2!

Nyquist var en konstant trussel for Nordstrand og fikk etterhvert hard medfart. (Foto: Magne Berg)

PAUSE!

47 min. Innlegg for Driv blir stusset inn på bakre hvor Matas kommer stupende og header i nettveggen fra tilnærmet død vinkel.

48 min. Stein kommer skrått på mål med forsvaret halsende bak, men istedenfor å slå inn til en av de tre Drivspillerne i feltet skyter han! Da er keeper der med en beinparade igjen!

50 min. MÅL! Nordstrandspiller drar seg rundt forsvaret og fra 13 meter skrått på mål er han sikrere enn en Sveitsisk bankkonto og legger den nede i hjørnet. 3-3.

52 min. Nordstrand skyter etter fugl igjen. Ikke at fuglene har så mye å frykte da Nordstrandspillerne sikter like sikkert som Lars Berger på siste stående.

54 min. SÅ NÆRE for Nordstrand! Frispark fra 25 meter i tverrligger, ned på (?) strek og ut! Så egentlig ut til å være inne, men vi holder klokelig kjeft om det.

57 min. Lukter ikke godt her nå, Nordstrand har tatt over og noen har fått i seg noe de ikke tåler på benken.

Et femhodet trenertroll følger spent med. (Foto: Magne Berg)

60 min. Er egentlig fuglejakt tillatt på denne tiden av året?

61 min. Nordstrand greier faktisk å holde ballen langs bakken når de skyter nå. Og da blir det farlig! Men så har jo vi en keeper som nesten ikke møter luftmotstand når han kaster seg, så der er han nede i hjørnet og plukker!

62 min. Volley fra Nordstrand blir reddet av vår eminente sisteskanse nok en gang!

67 min. MÅL! Nordstrand alene med keeper og scorer. Samtidig kunne oppmerksomme unggutter på Drivbenken lære noen nye gloser fra Fredrik Skøyum som ikke passer på trykk.

69 min. Forresten har både Fredrik og Vetle måttet byttes ut. Inn har Matas og Jonas Tidemann kommet.

70 min. Hovel på vei alene med keeper, får en albue og stopper opp! Dommer gir ingenting. Flere gloser kan læres fra sidelinja. Denne gang hva du kan kalle en person du ikke liker.

71 min. Røkeness ut – Brunstrøm inn.

80 min. Stian Skøyum ut med knottemerker over hele leggen – Inn kommer bror Fredrik Skøyum.

Kaptein Degrum jobbet utrettelig hele kampen. (Foto: Magne Berg)

80 min. Hovel med en god sjanse! Men etter å ha klønet med seg ballen blir han hektet i skuddøyebikket! Skulle det blitt straffe da?

82 min. Hovel blir stusset igjennom av en Nordstrandspiller under press fra Sean, skuddet til den 40 år gamle Vålerengabenksliteren blir druset over fra 15 meter! Stor sjanse!

86 min. Corner fra Nordstrand går rett i stanga! Driv kontrer og Hovel drar seg forbi på kant, slår inn og ballen spretter via en Nordstrandspiller og opp i kneet på Sean og utenfor med noen millimeters margin!

92 min. MÅL! Brunstrøm tar innkast til Nykvist, som får en dytt i rygg så ballen går tilbake til Brunstrøm. Han smeller til på volley og ballen suser i en bue over keeper og ned i lengste hjørnet! 4-4!

93 min. MÅL! Frispark for Nordstrand inn i feltet og heades i mål. 4-5.