Postet av Driv IL den 11. Sep 2017

Her er Sturla Kaasa sr på plass i sekretariatet.

Bildene er fra klubbmesterskap i orientering søndag 10. september
Det var merket fra H. Clausen i Gaupeveien. Løyper på 1,5 og 3 km som passeret alle.

O-gruppa arrangerte klubbmesterskap i orientering for alle årsklasser på sitt nye O-kart søndag 10.09. Start og mål var fra veien mellom vanntårnet og Jehovas, og løypelegger Sturla Kaasa Sr hadde lagt to løyper, en utfordrende på 3,1 km for aktive løpere og en enkel på 1,3 km for trim-klassen.

Det møtte opp 34 deltagere med både nye og gamle o-løpere som fikk en fin runde på stier og i terrenget som var delvis preget av siste dagers nedbørsmengder.

Vinnere i dameklassen ble Anne Kaasa på en så god tid som 47,09, men Knut-Jo Strømsborg leverte et svært solid løp på tiden 29,11. Nummer to ble Per-Erik Østlie, som ved hjelp av sin løpsstyrke og mer enn 50 års erfaring spurtet inn til tiden 32,51, 26 sekunder foran Njål Haug.

Alle engasjerte o-løpere tegner inn sine veivalg på kartet rett etter løpet. Ovenfor kan dere se veivalgene til Anne Kaasa.