Driv Idrettslag - Fotball

Driv Idrettslag - Fotball

Tur til Hemsedal skaper reaksjoner - Garden: - Dette er uhørt!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 30. Jan 2018

For få dager siden kom nyheten om at flere av A-lagets profiler prioriterer guttetur til Hemsedal fremfor årets første treningskamp. Dette har skapt sterke reaksjoner i og rundt miljøet i Driv Fotball. (Vemund Garden har klare meninger. Her med en dårlig førstetouch fra fjorårets hjemmekamp mot Kurer. Foto: Magne Berg)  

A-laget har endelig kommet seg ut av hiet og har entret det grønne plastdekket. Skjønt det grønne har stort sett vært dekket av hvitt så langt. Oppkjøringen til kommende sesong står for døren og i gangene snakkes det allerede om opprykk etter strålende resultater på inneturneringen i Aurskog i midten av januar.

For å møte disse forventningene har trenerteamet smurt tykt på denne vinteren og avtalt 7 treningskamper. Med en håndfull av spillerne utilgjengelig grunnet høydeopphold i Hemsedal, håper ikke Coach Randem det kladder for mye når de møter Fjellstrand førstkommende lørdag. Randem kan fortelle at han mønstrer en 15-mann sterk tropp. Det har kommet flere reaksjoner på det varslede fraværet til guttebassene. At et høydeopphold prioriteres foran treningskampen faller ikke i god jord hos alle lagkameratene. - Uhørt! Dette finner jeg meg ikke i, uttaler Vemund Garden. - Om jeg ikke får dra på høydeopphold, så skal ingen få dra! fortsetter 21-åringen. 

Mathias Hov stiller spørsmålstegn ved hvorfor noen av guttene behøver høydetreningen. - "Jeg kan forstå hvorfor Dennis drar, men Fredrik og Stian er jo nesten 2 meter fra før av, hva skal de med mer? undrer Hov. 

Det lyktes ikke redaksjonen å komme i kontakt med noen av deltagerne til høydeoppholdet. 

Til tross for det debatterte fraværet ønsker ikke Randem å bruke energi på dette. - Vi har mange andre som er i like dårlig form uttaler trenerveteranen. Han ser frem mot et nytt oppgjør mot Fjellstrand. - Det er en flott gjeng å spille mot og normalt sett så vinner et av lagene, eller så blir det uavgjort. 


Driv IL på nett kjenner til at Fjellstrand har vært igjennom et lite generasjonsskifte. De senere årene har de ribbet fjær etter fjær fra nabo Nesodden og etterhvert stablet et nokså solid lag på beina. Noen kjente profiler har de også, blant annet VG-journalistene Arilas Berg Ould-Saasa og Magnus Braaten, men begge prioriterer ferie i varmere strøk enn å spille treningskamp i meldte -8 garder. Forøvrig lusker fortsatt legenden og selvutnevnt grinebiter, Roar Krislok, i korridorene til FSK. 


For de spesielt interesserte, så er kampstart førstkommende lørdag kl.12.00 på Berger KGB. 


Resten av A-laget sine treningskamper er som følger

9 februar kl.18.30 Ellingsrud - Mjær stadion

13 februar kl.19.00 Langhus - Mjær stadion

27 februar kl.19.00 Oppegård - Mjær stadion

10 mars kl.13.00 Langhus - Langhus kunstgress 

17 mars kl.12.00 Nesodden - Berger KGB

3 april kl.19.00 Fjellstrand - Mjær stadion 


Driv IL Fotball


   
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline