Driv Idrettslag - Fotball

Driv Idrettslag - Fotball

Ny signering for A-laget - beskyldes for å bryte financial fair play

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 8. Feb 2018

Driv har signert nok en spiller og overgangsbudsjettet er i ferd med å sprekke allerede før vinterferien. Nå sammenlignes blåtrøyenes overgangspolitikk med de store klubbene i Europa og beskyldningene rundt financial fair play hagler fra konkurrentene. (Foto: Magne Berg)

Etter fjorårets nedrykk innså lagledelsen at stallen måtte styrkes om de igjen skulle spise kirsebær med de store. Pengesekken som julenissen avleverte til jul ble utstyrt med et svært porøst snøre og de ansvarlige for spillerlogistikk har fråtset. 

Sistemann inn med signatur er en kjenning og er tilbake etter en sesong i Nordstrand IF.        Benjamin Røkeness uttaler til redaksjonen at han er henrykt over å være hjemme igjen og ser frem til å spille sammen med Randems menn igjen. 

Flere naboklubber skal dog ha reagert på idrettslagets overgangspolitikk. De mener at dette bidrar til å svekke konkurransen i nærmiljøet og antyder samtidig at Driv bryter med retningslinjene for financial fair play. - Tull og tøys kontrer Coach Randem da han får høre beskyldningene, som riktignok medgir at betingelsene til spillerne er blitt vel gode. - Fredrik Skøyum er en av de bedre "betalte" i klubben nå. Han har krav på en pose seigmenn, Litago og en krykke hver gang han tråkker over, fortsetter Randem.

Fredrik Skøyum er blant de best betalte på A-laget. Foto: Magne Berg 

A-laget fortsetter sesongoppkjøringen i dag med skuddtrening. Noe som ble etterlyst etter at guttene i blått ikke fant veien til nettmaskene i årets første treningskamp sist lørdag. Kommende tirsdag stiller Langhus på motsatt banehalvdel til ny treningskamp. 

Kampstart er kl.19.00 på Mjær stadion 


Driv IL Fotball  

 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline