Benket like før kampstart: - Svarte med knallhard Drivbørs etter nok et knepent tap

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 18. Mai 2018

(Lambertseter-Driv 3-2) Skademarerittet til A-laget fortsetter og til tross for to leiesoldater hjemme på perm, ble det nok et knepent tap. Like før kampstart måtte også Garden kaste inn håndkleet og svarte med en brutalt ærlig evaluering på Drivbørsen natt til 17.mai. (Arkivfoto: Magne Berg)

Årets eneste kamp på naturgress og selv om det var noe uenigheter knyttet til kvaliteten på gressteppet var det likt for begge lag. Ekstra honnør til hjemmelaget for vanning av banen i det varme sommerværet før kampstart. Litt senere skulle bortelaget også få seg en kalddusj...

Vertene med mest ball innledningsvis, men bakover har gjestene full kontroll og får til gjengjeld flere gode overgangsmuligheter. Størst av dem alle setter Sørsdal utenfor målet alene med keeper. Degrum får også en kjempemulighet, men skuddet blokkeres.

Halvtimen er passert da Lambert får straffe. Troy setter inn en tøff takling på ball, men dommeren peker på krittmerket. En meget omdiskutert situasjon som satte fyr i et tett og jevnt oppgjør. Theo får en hånd på ballen, men klarer ikke forhindre 1-0.

Driv går rett i angrep etter scoringen og legger trykk på hvittrøyene. Rustad og Sørsdal på topp viste seg å fungere godt og ga de tilreisende en ekstra dimensjon. Blåtrøyene har en rekke dødballer før pause og det holdes og rives mye i feltet. Spesielt Rustad blir passet så godt på at han får straffespark etter det som minner om et forsøk på tettgående roligdans på et hjørnespark. Benjamin Røkeness er sikkerheten selv og setter ballen i mål.

1-1 til pause.

Andre omgangen fortsetter i samme spor med masse dueller. Bortelaget er toneangivende og skaper noen muligheter. Igjen er et par av sjansene av det virkelig store slaget, men ballen vil ikke over streken. I istedenfor så tar vertene ledelsen på nytt. Lambert vinner tre dueller på rad i gjestenes boks og kriger inn ny ledelse.

Fem minutter før slutt får blåtrøyene en enorm mulighet. En dødball pumpes inn på bakerste og guttene står i kø for å score, men headingen går over. I desperat jakt på utligning kontrer hjemmelaget inn 3-1.

På overtid tildeles Nyquist straffespark etter å bli meid ned av keeperen. Straffen setter han selv, men dessverre for sent og det ender med nok et bittert tap i en jevn kamp der sjansesløseriet kostet så altfor dyrt. Driv fremstår som best mellom 16-meterne, men neste best inni. Nye lodd allerede onsdag, da er det hjemmekamp mot Manglerud/Star på Mjær stadion.

Lambertseter-Driv 3-2 (1-1)

Lambertseter Match, ca 20 tilskuere

Laget: (4-4-2) "DRIVBØRSEN" av Vemund Garden

Theo 5 - En god redning, ute og roter en gang uten at det blir mål

Tobias 4 - Starter bra, men mister kontrollen utover kampen

Skøyum 8 BB - Vinner alle dueller og har en silkemyk touch gjennom hele kampen

Troy 5 - Lager straffe, men er ellers ryddig.

Hoel 7 - Solid gjennom hele kampen, har full kontroll på backplass

Felix 5 - Får lite til mot en god back, men jobber hardt

Benjamin 6 - Jobber hardt og bryter opp spillet. Sliter litt med underlaget, men scorer på straffe

Matas 6 - Vinner mye ball og gjør ting enkelt

Stein 6 - Er Drivs kanskje største trussel gjennom kampen. Utfordrer og kommer til mye innlegg

Kenneth 7 - Plager motstanderen hele veien. Vinner alt av dueller, men brenner en stor sjanse