Driv Idrettslag - Fotball

Driv Idrettslag - Fotball

Lederen har ordet

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 22. Des 2018

Fotballåret 2018 er snart bak oss og et nytt et er like rundt hjørnet. Siste kamp på stadion ble avviklet 17.desember og siste trening ble avholdt i dag. Første trening blir avholdt 2.nyttårsdag og årets første kamp spilles 23 januar. Med fare for å gjenta meg selv fra fjoråret; - Fotball er ikke lenger noen sommeridrett, det er for lengst blitt en helårsidrett. (Foto: Magne Berg)

Dette betyr at dagens aktive barn og unge er enda mer aktive, men det innebærer også at veldig mange legger ned enda flere timer for å opprettholde et godt tilbud i bygda vår. Uten dere hadde vi ikke hatt trenere, lagledere, cuper, dugnader. Driv IL Fotball er verdiløst uten alle disse frivillige.    

Vi har gode forhold til å utøve idretten vår igjennom hele året. Mjær stadion er nydelig å spille på i juni, men fungerer også godt i desember takket være en svært dedikert og dyktig banesjef. Selv fjorårets snørike vinter hadde vi grønt "gress" under beina selv om snøfonnene rundt stadion så ut til å stå til sommerferien. Driften av anleggene våre koster idrettslaget en god del, foreløpig uten at dette går nevneverdig utover kostnaden å spille der. Det skal vi være glade for, men samtidig vite at økte kostnader og økte utgifter på sikt går hånd i hånd.  

Sportslig har det vært et svært innholdsrikt år. Spesielt høsten 2018 vil nok bli husket av mange. Noen vil minnes noen svært uheldige hendelser i forbindelse med fotballkamper med våre lag. Alle vil huske følgende som Driv IL valgte å ta av dette. Snaue 25 etter at Driv IL gikk fra Østfold fotballkrets til Oslo fotballkrets, vender vi altså tilbake.  

Det er viktig å presisere at avgjørelsen ikke ble en hastesak etter disse hendelsene. Dette har ligget i lupen over noen sesonger og har vært grundig evaluert før innstillingen ble sendt til hovedstyret. Etter flertall i fotballgruppa 17.oktober ble endringen enstemmig vedtatt av hovedstyret 6.november. En slik avgjørelse vil alltid få ulike reaksjoner og er et emne for debatt med ulike synspunkter for og i mot en slik beslutning. Dette er helt naturlig, men vi er overbevist om at dette vil være til det beste for fotballgruppa i tiden fremover. Fotballgruppa ønsker at alle spillere er med flest mulig, lengst mulig og under best mulig vilkår og rammer. 


Aktivitetsnivået er høyt om vinteren, men det er naturligvis sommeren det er størst trykk. Det er derfor svært gledelig å se kunstgresset på Drivplassen bli brukt flittig. Dette gjør det litt romsligere i en tettpakket banekalender i høysesongen. 

I året som har gått er det gjennomført over 300 kamper og 1600 treninger fordelt på våre to anlegg. Til kampene har det blant annet gått med 700 liter vaffelrøre og 2750 kaffekopper som er servert fra nesten 200 kioskvakter. For gjennomføringen av mange av disse kampene har vi hatt over 20 lokale klubbdommere som alle har gjort en strålende innsats. 

Lagene våre deltatt på over 30 turneringer, små og store, i inn- og utland. Spillere, trenere, foreldre og foresatte er flotte representanter når de reiser i Driv sine farger. Det kommer stadig vekk positive tilbakemeldinger fra arrangører og andre lag som roser dere for eksemplarisk oppførsel og utviser god sportsånd. Grueturneringen er vi nok en gang godt representert og vi viser oss fra vår beste side. Med flere lag representert kunne man skue Drivs logo og farger uansett hvor man snudde seg. 

Jeg vil igjen takke alle som hver dag stiller opp og legger ned en enorm innsats for alle aktører i Driv IL Fotball. Håper alle legger ballen på hylla og nyter fridagene nå i jula. Det har dere alle fortjent etter strålende innsats gjennom det siste året. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og ser frem mot en ny spennende sesong sammen med Norges beste idrettslag. 

På vegne av styret i fotballgruppa ønsker jeg dere alle en riktig god jul og et godt nyttår. 


Sportslig julehilsen 

Mads Randem
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline