Driv-Badebyen Drøbak torsdag 29.august kl.20.15 - siste nytt før toppkampen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 28. Aug 2019

Torsdag venter et skikkelig toppoppgjør når serieleder Driv tar i mot tabelltoeren fra Drøbak. Driv har en luke på fem poeng i tetkampen og med seier torsdag kan blåtrøyene ta et nytt steg mot opprykk. 

Med fem serierunder igjen å spille spisser det seg til. A-laget er ubeseiret siden mai og det forrige tapet kom i bortekampen mot- nettopp torsdagens motstander, Badebyen Drøbak. De lilla fra Frogn består av godt og blandet, der flere av spillerne har en fortid i blant annet 2. og 3.divisjon. 

Hjemmelaget har en bred tropp å velge i og trenger det nå. Toppscorer Marius Nyquist mister resten av sesongen etter kneskaden han fikk forrige uke. De to eldste Skøyums er tvilsomme da de skal kvittere for hybelen de har kjøpt sammen. Matas Jakubonas (18 år) sliter som vanlig med ryggen og er tvilsom. 

Mathias Hov er tilbake i troppen etter en ankelskade som har forlenget sommerferien til taxi-sønnen. Det samme er Anders Grøholt og Kenneth Rustad etter faglig innkjøring på ny skole. En som gjør comeback er Jan Fredrik Braathen, som også tar plass i kveldens tropp. Han er tilbake etter å ha tjenestegjort med flagget på brystet (les: militæret) det siste året. 

Coach Randem vil ikke snakke for mye om opprykk før kampen. - Vi tar en kamp av gangen, men vinner vi resten så har vi en sjanse uttaler Randem.

Om de blå fortsetter innhøstingen av poeng kan du se på Mjær stadion, torsdag. Avspark kl.19.30. 


Driv IL Fotball    

 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline