Rustad-hattrick da A-laget banket Badebyen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 30. Aug 2019

(Driv-Badebyen Drøbak 5-0) Kenneth Rustad var tilbake fra start og noterte seg like så godt for hattrick da Driv tok sin syvende strake seier. I toppoppgjøret mot Badebyen var hjemmelaget best fra start til slutt. (Foto: Magne Berg)

Kenneth Rustad (3), Vemund Garden og et uheldig selvmål sikret nok en trepoenger for Driv. Seieren gjør at blåtrøyene står med 9 seire og ett tap på 10 kamper. Laget har skaffet seg en avstand ned til opprykksrival DFI 3. Med fire gjenstående serierunder er luken på seks poeng, før nettopp disse lagene møtes neste uke.

– Mange har hatt lignende forsprang før også, og da ble det tatt igjen. Vi har et godt utgangspunkt, men vi skal vinne kamper til det ikke lenger er noen tvil, sier Coach Randem.

Dette var lagets syvende seier på rad, og Randem innrømmer at laget er klare for et nivå opp.

– I dag, når vi spiller på det nivået her, er vi mer enn gode nok for en divisjon opp. Men vi varierer fortsatt litt i prestasjonene fra kamp til kamp, fortsetter Randem.

Pangstart

Oppgjøret mot Badebyen håndterte blåtrøyene, for anledningen i hvitt, bra fra start til slutt.

Kaffen kjøpt før kampstart var knapt drukket opp før Rustad fant målet i Ytre torsdag kveld. Røkeness silkefot finner spydspissen på bakerste stolpe og 24-åringen stanget vertene i ledelsen. Minutter senere er Haakon Storemark uheldig da han setter ballen i eget mål og dobler ledelsen.

Theo Jørgensen hadde en rolig dag i buret. (Foto: Magne Berg)

Halvtimen er passert da en frisk Degrum banker til fra langt hold, keeper gir retur og Rustad er frempå og tupper inn sin andre scoring for kvelden. Defensivt leverte hvittrøyene en bunnsolid kamp. Anført av stopperduoen Hoff/Stubberud skapte gjestene knapt en målsjanse gjennom 90 minutter.

Halvveis ledet hjemmelaget med tre scoringer.

Rustad var ikke ferdig for kvelden. Etter sideskiftet økte 24-åringen ledelsen da han nok en gang er først på en retur og banker inn sin 8.scoring for sesongen. Hattricket var i boks og Rustad får forlate banen til høflig applaus 20 minutter før slutt og overlater spissplassen til Vemund Garden.

Burnley-supporteren vil også være med på moroa. Kvarteret før slutt spilles hurtigtoget fri og fra skrått hold finner han nettmaskene via begge stolpene(!)

Vemund Garden godt fornøyd etter nettsus. (Foto: Magne Berg)

Driv vinner svært overbevisende og er nærmere en sjette scoring, enn det gjestene er redusering.