Serielederen fikk en omgang juling

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 3. Sep 2014

Etter en brukbar start på høstsesongen, dro G16 tirsdag kveld til Marienlyst for møtet med serieleder Frigg. Ubeseiret og med kun 6 baklengsmål visste vi at det kom til å bli en tøff oppgave.
Vi bestemte oss for å gå ut med høyt press i en 4-3-3 formasjon som vi har lykkes godt med den siste tiden og vi kom godt igang også i denne kampen.
Første omgangen var en jevn affære som bar preg av mange tøffe dueller, høy intensitet og lite målsjanser. De få som ble skapt var det gutta, for anledningen i hvite bortedrakter, som skapte. Nærmest var vi med et skudd i metallet halvveis ut i omgangen. Dessverre får vi ikke uttelling og 2 minutter før pause er vi uheldige i egen 16 meter og serverer ballen til hjemmelaget, som noe ufortjent tar ledelsen.
2.omgangen starter på verst mulig måte med en scoring imot etter kun få sekunder. Etter dette er det hjemmelaget som dominerer og midtveis i omgangen punkterer blåtrøyene kampen med 3-0 etter en dødball.
Derfra og ut viser Frigg hvorfor de leder serien med klar margin. De gjør 7 bytter og fortsetter med samme trøkk hele matchen ut, gutta i hvitt blir etter hvert trøtte og med kun 2 innbyttere blir det etterhvert en tung aften for bortelaget. Det siste kvarteret triller det inn ytterligere 3 mål og Frigg vinner til slutt fullt fortjent. Uansett skal alle gutta ha for en strålende 1.omgang hvor vi spiller jevnt med serielederen og viser hva som bor i laget!
Nå er det spillefri i 14 dager før Nesodden kommer på besøk 17 september på Mjær stadion.