Damene med storseier

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 11. Jun 2015

(Driv-Oldenborg 3-0) På det femte forsøket kom endelig sesongens første seier. En seier som var veldig etterlengtet og ikke minst fullt fortjent etter at jentene i perioder kjørte over gjestene fra Frogner. En gammel kjenning var tilbake og noterte seg beskjedent nok for alle scoringene.

Driv sitt ferske damelag har vært nære på i de siste kampene, men har ikke hatt marginene på sin side. Onsdag brukte de bare to minutter på å ta ledelsen da hjemvendte Charlotte Bergo satte inn kveldens første. Bergo er på et to måneders låneopphold fra collegefotball i USA.

Jentene ruller opp flere gode angrep, men er ikke skarpe nok i avslutningsfasen.
Få minutter før pause spiller Cecilie en nydelig stikker igjennom til Bergo som pirker inn sitt andre mål for kvelden. Defensivt har jentene stålkontroll, ledet av en solid stopperduo i Henriette og Elin.
Lagene tar pause på stillingen 2-0.

Oldenborg starter bedre etter pause og kommer til sin første avslutning på mål etter 53 minutter, men Veronika har full kontroll bakerst.
I en periode det kladder litt kontrer Silje. Hun tar med seg ballen fra egen halvdel, forserer forbi halve Oldenborg og avslutter, men keeper redder mesterlig.

Utover i omgangen begynner gjestene å bli slitne og vi etablerer alt spill inne på deres halvdel. Blåtrøyene ruller opp flere gode angrep, Oldenborg klarerer, men jentene vinner igjen ballen høyt i banen. 12 minutter før slutt bryter Nora og stikker igjennom Bergo som er alene nede ved dødlinja. Hun har ingen med seg og avslutter selv over keeper og i mål til sitt tredje for dagen.

Resten av kampen blir en ren parademarsj og jentene kan juble for årets første seier.
Søndag går vi for en ny seier før ferien da gjester vi Nordstrand.

Driv-Oldenborg 3-0 (2-0)