Friidrett

Postet av Driv Idrettslag den 23. Jun 2007

Interimsstyret i Friidrettsgruppa med Erik Bakken som leder er aktive både med arrangementer og videre planer. 24. mars ble Friidrettens Dag arrangert i Mjærhallen med 44 deltagere, og det er avviklet 2 karusell-løp.

 

Driv-karusellen
1. juni deltok 38 løpere i alle aldre i regnvær. I den nye trim-klassen deltok 2, og her er det potensiale til flere som kan gå/løpe de 2 kilometerne. 8. juni deltok bare 22. Det var kollisjon med andre arrangementer, og det var stekende varmt, slik at mange valgte å plaske i det fine badevannet på Vikstranda og benytte seg av sandvolleyball-banen.

Neste løp blir 31. august og 14. september , som samtidig er klubbmesterskap i terrengløp for 10 år og eldre.

Norgesmester
Markus Foss Johansen ble Norgesmester i snøballkasting under Bislett Games 15. juni med et kast på 70,39 m. Han vant også liten ball i Tyrvinglekene og kom til finalen på 60 m med tiden 7,87. Personlig rekord i liten ball er 86,66. Vi gratulerer og gleder oss over at vi har fått en som deltar i tekniske øvelser. Vi etterlyser noen som kan hjelpe til som trener for sprint og kast.

3-kamp
15. september arrangerer Friidrettsgruppa Jubileums-3-kamp på Mjær stadion (60 m – lengde – liten ball) for alle aldersklasser.

Løpere
Skigruppa stiller fortsatt med løpere i flere terrengløp og hevder seg utmerket. Blant annet ble Henrik Bakke best i det krevende løpet ”Tryvannskleiva opp”. Flere andre deltok og hevdet seg meget bra. Årets satsing blir 1814-løpet, som arrangeres 18. august – på samme dag som Driv markerer 70-årsjubileet.

Jubileumsterrengløp
Søndag 14. oktober feirer Friidrettsgruppa 70-årsjubileet med et terrengløp med utgangspunkt Larsbråten. Samtidig markerer dette at i 1947 – på 10-årsjubileet – arrangerte Driv NM i terrengløp over 8 km sammen med EIF. Martin Stokken vant!

Det er Åge Rustad som har tatt initiativ til denne markeringen, som vi håper skal bli et evenement Driv kan være stolt av i jubileumsåret, selv om det ikke er et NM 60 år etter.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.