Silly season - Driv signerer gammel kjenning

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 26. Jul 2016

Det nærmer seg avspark både i inn og utland, og selv om ferdighetsnivået med ball er noe høyere i de store ligaene er nivået på ryktebørsen minst like høyt her hjemme. Daglig koker det over av godt detaljerte, forvrengte historier uten tyngde som selger som varmt hvetebrød. At ryktene er lettere å selge enn det er å rappe godteri fra småunger sier nok det meste, men at vi kan tilfredsstille våre lesere med å være fotballens Se & Hør lever vi godt med.

Braathens dristige overgang like før ferien skapte stor bekymring på hjemmebane. Overgangen skjedde nemlig like foran et tyngre kjøretøy utenfor(!) fotgjengerovergangen ved Tangen Bru. Redaksjonen har vært i kontakt med skolepatruljen som tar fullt ansvar for hendelsen og sier at dette var en glipp i rutinene.

Ingen omelett uten egg, ikke et overgangsvindu uten Kjell sitt navn på trykk. Indre Kåfjord/Manndalen kjemper om opprykk fra 6.divisjon og ønsker å styrke laget med K.O. Haug sine egenskaper. Igjen er det stridigheter knyttet til den personlige avtalen, og tross lovnader om beite i utmark, badekar og ny parabol lar ikke stopperkjempen seg lokke melder NRK Troms.

Kjetil Rekdal og Vålerenga fikk et pusterom etter seieren over Start sist helg og har satt Hovel på vent. Veteranen har slitt med en stor strekk i baken denne sommeren og har trent godt og alternativt for å komme sterkt tilbake på høstsesongen.

En som definitivt er klar for spill er en gammel kjenning. Etter å ha levd ut proffdrømmen et halvt år på Oslo Øst er Marius Nyquist igjen klar for spill i den blå trøya. Jeg er begeistret og kan ikke vente med å komme i gang, sier Nyquist i en uttalelse på telefon. Den tidligere Manglerud Starspilleren er klar til første kamp etter ferien 11 august hjemme mot Røa 2.

Det er aldri helt stille fra Jokke og den unge talentfulle stopperen har vært observert mange steder i sommer. Heldigvis har det ikke blitt mer hodebry...

På sosiale medier har vi sett at Røkeness er godt i gang med hytteprosjektet sitt denne sommeren. Innsatsen har vært upåklagelig og sportsjefen kan fortelle til redaksjonen at han lover å ha den klar til avslutningsfesten i oktober.

Forøvrig ser de skadeplagede spillerne ut til å være på beina igjen. Heldigvis vill mange si, selv om de mange fraværene bø på mange interessante comeback fra gamle storheter på tampen av vårsesongen. Med alle tilbake i full slag er det bare å gyve løs på en svært givende høstsesong med spenning i begge divisjoner i hver sin ende av tabellen.

A-laget sparker i gang torsdag 11 august hjemme mot Røa 2 kl.20.15.

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fik...

Rekruttlaget er i gang fredag 12 august hjemme mot Grorud 3 kl.20.15.

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fik...


Vi sees på stadion!

Driv Fotball senior



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.