Status og treningskamper A-laget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 2. Mar 2022

A-laget er godt i gang med oppkjøringen mot en ny sesong. Noen spillere ut, noen spillere inn og et forsterket trenerteam er nytt av året. Nå i mars starter også treningskampene. (Foto: Magne Berg)

Våre beste og eldste menn har trent godt siden slutten av januar og forbereder seg til en spennende sesong med mange lokaloppgjør. Med motstandere fra Indre Østfold, Follo og Mosseregionen blir det i år en kortreist divisjon. Noen spillere er ute, samtidig har et par kjente fjes gjort comeback. 

Spillere ut:

Preben Jensen (militæret)

Daniel Christiansen (militæret)

Anders Grøholt (skole) 

Spillere inn:

Joachim Flåten

Tobias Korsæth 


Trenerteamet er forsterket. Coach Randem har flydd solo med guttene de siste årene, men i år består trenerteamet også av Vetle Halvorsen og Roar Killerud. Solvejg Lorenz holder orden på trekløveret fra laglederposisjon. 


Allerede førstkommende lørdag, 5.mars spiller A-laget årets første treningskamp. Den går borte mot Mysen kl.14.00 på Mysen kg. Etter det kommer treningskampene på løpende bånd, alle hjemme på Mjær stadion. 

Mandag 14.mars kl.20.00 Driv-Vansjø/Svindal

Søndag 20.mars kl.15.00 Driv-Enebakk 

Mandag 28.mars kl.20.00 Driv-Trøgstad/Båstad

Søndag 3.april kl.14.00 Driv-Hobøl 


Driv IL Fotball TINE fotballskole 2022 - påmeldingen er nå åpen!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 1. Mar 2022

Driv IL arrangerer TINE fotballskole for 11. året på rad! I år som i fjor blir det også gratis lunsj til alle deltagerne! 

Årets TINE fotballskole går av stabelen uken før skolestart, 8-11 august hver dag kl.10.00-14.00. Fotballskolen koster kr.1265,- og i prisen inngår sekk, t-skjorte, drikkeflaske, fotball, diplom, i tillegg til lunsj og drikke hver dag. Det blir også servert frukt og grønt alle dager. Vi har plass til 120 deltakere. Historisk sett er fotballskolen fullbooket lenge før fristen, så det lønner seg å være tidlig ute. Påmeldingsfristen er 24.juni. Årets deltagere må være født mellom 2010-2016. 

Dyktige instruktører fra både guttenes og jentenes juniorlaget og A-laget er årets trenere og veiledere.

Vi har nå god erfaring med smittevernvennlig gjennomføring av fotballskolen og dette har selvsagt fortsatt høyt fokus.   

Påmelding gjøres her 

https://www.deltager.no/event/driv_il_tine_fotballskole_2022_08082022#init