Bilia Cup 2014

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Okt 2014Fantastisk innsats av Driv supergirls 08 på Bilia Cup. 3 seire av 3 mulige. 6-2, 6-0 og 6-0. Flotteste jentegjengen :)

Linda Engene Rongved
Lagleder


Team G98 avsluttet med stil

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 18. Okt 2014


Mandag kveld gjorde G16 seg klar for årets siste kamp og den siste opptreden sammen før nye utfordringer venter neste år. Nesodden kom på besøk og sjelden har jeg sett en så fokusert og tent gjeng før avspark, denne kampen skulle vinnes!
Borteoppgjøret i juni endte med 1-2 tap, men denne høsten har gutta tatt store steg, vi var ubeseiret på de 3 foregående kampen og hjemme har vi ikke tapt siden mai.
Vi går som vanlig ut med høyt press på hjemmebane, noe motstanderen også gjør denne kvelden, så åpningen av kampen inneholder mange tette dueller. Blåtrøyene går seirende ut av de fleste og fester et tidlig grep på kampen. Vi var veldig bevisst på å utnytte Nesodden sine svakheter og hadde for anledningen flyttet Felix ut på høyrevingen for å utfordre den temposvake stopperen deres. Det fikk vi betalt for allerede etter 3 minutter da Stubberud spiller Fela elegant igjennom og lysluggen er iskald alene med burvokteren. 1-0 til hjemmelaget!
Vi fortsetter trykket mot Nesodden i de påfølgende minuttene og har en god "driv(e)" etter scoringen. Gutta i blått skaper noen sjanser, men ikke de helt store, så uttellingen lar vente på seg. Guttene fra halvøya kommer seg også til noen muligheter, men Erlend har bestemt seg for å stenge butikken denne kvelden.
Det er en meget bra fotballkamp de vel 50 fremmøtte får se denne kvelden og det skal Nesodden også ha sin del av æren for. Det er høyt tempo, stor intensitet, tøffe dueller, men velspilt, takket være en meget dyktig dommer som har stålkontroll på oppgjøret. Noe temperatur er det, men det skal det også være for å få frem det beste i hver og en.
Midtveis i omgangen gjør vi et bytte og Marco entrer banen, som om vi ikke hadde nok fart på topp fra før.
Med enda en trussel mot bortelagets bakrom tvinger vi gjestene lavere i banen og vi overtar banespillet fullstendig de 10 siste minuttene av omgangen. Da viser gutta igjen hvilke steg de har tatt denne sesongen. Vi måtte være smartere for å bryte ned og trenge igjennom et kompakt forsvar. Dette gjør vi ved å holde i ballen for å lokke frem motstanderen for så utnytte rommene de gir oss. På overtid av omgangen lykkes vi med dette og helt etter boka blir Marco spilt igjennom av JF og banker ballen forbi målvakten opp i motsatt vinkel. 2-0 og lagene går til pause.
I pausen blir vi enige om å være smarte, holde i ballen når det var nødvendig og avslutte angrep for å unngå kontra i mot.
2.omgangen åpner som den første, mange dueller og et par halvsjanser til begge lagene.
Gutta i blått er utrolig dyktige i duellspillet denne kvelden, gjennvinningsfasen er fantastisk og ærgjerrigheten er enorm. Spesielt midtbanetrioen fremstår som komplett, der vi tidligere har slitt litt med manglende fysikk, er vi totalt overlegne. Fantastisk morsomt å være vitne til!
Tidspunktene vi scoret målene på i 1.omgang var psykologisk viktig, en tidlig og en på overtid.
Måten og tidspunktet vår neste scoring kom på slo garantert ut det lille som var av håp om poeng for gjestene denne kalde oktoberkvelden.
Etter at Erlend har avverget et par enorme muligheter og stumpen til Håvard har reddet oss fra baklengs får vi en dødball på Nesodden sin banehalvdel.
Braathen svinger kula inn i feltet og stanges ut fra gjestenes gode stopper. Problemet til bortelaget var at de hadde glemt å markere Tussi som fra over 30 meter banker til med venstrebeinet og limer ballen nede ved stolperota! Game, set, match! 3-0 til Driv!
Etter dette er det stort sett hjemmelaget det dreier seg om. Forsvarsfireren og Killerud har, som tidligere nevnt, stengt butikken og unner ikke gjestene engang å avslutte angrepene sine. Framover skaper vi flere muligheter og drøye 10 minutter før slutt drar Troy seg forbi på hjørnet av 16 meteren og banker ballen forbi målmannen med sitt gode venstrebein. 4-0 til blåtrøyene og den 4 seieren på rad er straks et faktum.
Resten av matchen blir en parademarsj hvor Nesodden bare venter på at dommeren skal blåse av og gutta i blått koser seg med ballen.
Det blir ingen flere mål og i årets siste kamp leverer vi bortimot årsbeste og avslutter på en fantastisk måte med en vanvittig sterk prestasjon. Det er jeg stolt av!
Jeg ønsker å takke alle sammen for 5 fantastiske år og ønsker alle lykke til videre. Jeg er ufattelig stolt av dere alle sammen!
Takk for meg.

Coach Randem

Kampfakta: Gutter 16, 1.divisjon
Driv - Nesodden 4-0 (2-0)
Tilskuere: 50
Mål:
1-0 Felix 3 min.
2-0 Marco 40 min.
3-0 Tussi 61 min.
4-0 Troy 69 min.


Gutter 16 smadret Lindeberg

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 7. Okt 2014


Av sesongens mange bortekamper har poengsankingen vært heller mager. I mandagens oppgjør på Haugerud skulle det endelig løsne.Lindeberg var motstanderen for tredje gang og vi visste at her var det muligheter om vi bare var dyktige nok.
Vi tar tak i kampen fra start og er det førende laget, dog uten å skape det helt store. Hjemmelaget ligger hele tiden i sivet og venter på overganger, noe de er svært dyktige på, men vi har god presisjon i åpningsminuttene og får avsluttet angrepene våre slik at motstanderen ikke får kontre på oss.
Utover i omgangen blir vi mer og mer slurvete og på egen halvdel serverer vi Lindeberg og rødtrøyene leder 1-0. Like etter må Gonella av med en for kvelden urolig mage og treneren setter inn Troy som gjør comeback etter å ha sonet ferdig. På sine første touch drar han av forsvaret til Lindeberg og avslutter kontrollert bak målmannen til 1-1. Coaching i verdensklasse!
Det siste kvarteret av omgangen er vi klart best og skaper store sjanser, men det er først når Ludde på innlegget til Stubberud, stupheader ballen i nota at vi tar ledelsen 2-1. Fullt fortjent!
Så var det dette med å gi motstanderen overganger da, på overtid av omgangen er vi igjen slurvete og utligningen er et faktum. Lagene går til pause på stillingen 2-2.
Pausepraten går på å opprettholde trykket, konsentrasjonen og være mer direkte i stilen. 2.omgang har knapt startet da dette er glemt og Lindeberg tar ledelsen 3-2 etter at blåtrøyene har servert hjemmelaget for 3.gang denne kvelden. Marco har entret banen og tilføyer laget enda mer fart på topp og treneren maner gutta fremover. Dette resulterer i et voldsomt trykk hvor vi igjen skaper store muligheter og etter 55 minutter er utlikningen et faktum, stillingen er 3-3. 
Etter dette ser vi oss aldri tilbake. Alt slurvet bakover er lagt til side, gutta fra bygda maler i stykker byguttene og målene renner inn. Lindeberg skaper faktisk ikke en eneste målsjanse den siste halvtimen takket være enorm laginnsats, god organisering og en intensitet som umuliggjorde oppgaven for hjemmelaget.
Vi er godt på overtid, bortelaget leder komfortabelt 6-3 da kveldens bursdagsbarn, Felix, blir felt på vei igjennom og dommeren peker korrekt på straffemerket. Sean har kommet inn de siste minuttene og da lagets faste straffeskytter varmer benken, tar Olsen jr. ansvar og plasserer ballen elegant til side for keeperen og fastsetter sluttresultatet til 3-7. En fantastisk bra omgang krones med Sean sin første scoring for året!
Med årets siste bortekamp unnagjort venter nå sesongens 2 siste kamper hjemme på Mjær. Førstkommende fredag kommer Holmen på besøk. Avspark 18.30. 

Coach Randem

Kampfakta: 

Lindeberg - Driv 3-7 (2-2)
Mål:
1-0 23 min.
1-1 28 min. Troy
1-2 35 min. Ludde
2-2 40 min.
3-2 43 min. 
3-3 50 min. Troy
3-4 58 min. Felix
3-5 62 min. Felix
3-6 75 min. Matta
3-7 80 min. Sean (str)         


Var klare for Ready

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 26. Sep 2014


Etter en god prestasjon i forrige uke var optimismen stor foran torsdagens hjemmekamp på Mjær stadion. Årets tredje oppgjør mot Ready stod for tur og revansjelysten var stor etter 0-2 tapet borte i august. Oppgjøret i mai endte med en knepen 1-0 seier. 
Vi visste godt hva som møtte oss. Et meget bra ballbesittende lag som til tider er mer opptatt av å holde i ballen enn å angripe. I de to foregående matchene har vi møtt Ready med lavt press, stram organisering og hatt brukbart hell med det. Denne gangen ønsket vi å sjokkere motstanderen og gikk rett i strupen på dem. Vi åpner i et forrykende tempo og stresser bortelaget til mange personlige feil de første minuttene. Vi kommer til flere sjanser, blant annet et stolpetreff fra Markus. Etter et snaut kvarter får vi frispark i god posisjon og en glimrende serve fra JF finner Felix som treffer godt, men resultatet er nok en gang klang fra metallet.
Vi er tidvis meget dyktige i gjenvinningsfasen og har en fin balanse mellom possessionorientert og direkte fotball. Dette gjør at vi får kampen inn på våre premisser og gjør det ubehagelig å være Readyspiller da de helt klart er mer komfortable med ball enn uten.
De 10 siste minuttene av omgangen kommer bortelaget mer til hektene, uten å komme til de store sjansene og lagene går til pause på 0-0. 
2.omgangen starter som den første, vi greier riktignok ikke å skape de store sjansene, men har stålkontroll defensivt. Plutselig ut av ingenting kommer Markus igjen til en stor sjanse, men greier ikke å få ballen forbi vottemannen.
Av mange gode angrep denne kvelden er det regissør JF som står bak og halvveis ut i 2.omgangen finner han Ludvik som har startet et av sine mange glimrende løp. Han får med seg ballen og lirker den i mellom beina på keeperen til ledelse for gutta i blått. En kjempeviktig scoring på et kritisk tidspunkt, da vi var i ferd med å gå tom for krefter og ideer. Dette gav laget en vitamininnsprøytning og de siste 20 minuttene er en maktdemonstrasjon om hvordan å forsvare en ledelse helt inn. Når samtlige spillere gjør jobben, både individuelt og kollektiv, så er det bortimot umulig å gjøre mål på denne gjengen. Med et unntak skaper gjestene bortimot ingenting. Riktignok var den sjansen av den virkelig store sorten, men gode lag har litt flaks. 
Hjemmelaget drar i land en meget fortjent seier og 3 kjærkomne poeng. 
Seieren kostet også noe, Felix måtte av etter å ha fått et par fortenner(!) i panna. Har Suarez meldt overgang til Ready mon tro? 
Uansett, nå tar gutta høstferie før siste innspurt venter. Neste hjemmekamp fredag 10.oktober kl.18.30. 

Coach Randem     


Kampdebut for jenter 2008

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Sep 2014

Jenter 2008 debuterte med hele tre matcher på cup i Ski, og vant alle kampene henholdsvis 4-1, 2-0 og 5-1. Enda morsommere enn tre seire var det å se hvor gøy jentene hadde det sammen på laget! Vi gleder oss til fortsettelsen!


Good performance, bad result!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Sep 2014


Fredag kveld møtte G16 Grei på bortebane. Med en skadeplaget tropp gjorde Bjørnar Jacobsen comeback på høyreback og leverte en imponerende kamp.
Forrige besøk på det slitte kunstgresset endte med et stygt 0-7 tap etter å ha blitt rundtspilt i 2.omgang. Denne kampen viste seg tidlig å bli noe helt annet. Etter en jevn innledning tar hjemmelaget ledelsen etter noe soft forsvarspill av våre gutter, men kun få minutter senere utligner vi på dødball ved Stian Stubberud. 
Spillesmessig er vi fullt på høyde med Grei og greier i lange perioder å holde i ballen, men vi blir litt ubesluttsom på siste 1/3 så de store sjansene uteblir. Dette blir vi da straffet for, som man blir på dette nivået og Grei får 2 mål og går til pause med 3-1.
2 omgang er knapt i gang når en av Gonellas mange presise dødballer nok en gang treffer pannebrasken til Stubberud, ny redusering og 3-2. Etter dette åpner kampen seg og begge lag kommer til noen målsjanser, dog uten utelling. 
Halvveis ut i omgangen glipper det dessverre bakover og hjemmelaget øker til 4-2. Veldig synd da vi var inne i en god periode og skapte et par enorme muligheter. Vi endrer fra 4-3-3 og legger om til diamant på midten for å skape et trykk på slutten. Det lykkes vi delvis med, men uten å redusere og på tampen kontrer Grei inn sitt 5 mål for kvelden og punkterer kampen. 
Til tross for at vi reiste hjem uten poeng var det mange positive ting å ta med seg. Vi lærer ekstremt mye av god motstand og gutta tar stadig nye steg. Veldig bra for utviklingen til dere som skal videre med juniorfotball neste år! 
Kort oppsummert så blir det en bra prestasjon med et dårlig resultat, men det kommer kanskje neste gang?

Coach Randem


Avslutningscup for Gutter 10!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 20. Sep 2014I Follo er vi flere klubber som frem til i fjor spilte i ØFK (Østfold Fotballkrets) med de yngste lagene våre.
Vi spiller nå i OFK (Oslo Fotballkrets), men hadde lyst til å videreføre tradisjonen vi hadde i ØFK, nemlig avslutningskamper for lagene 6-10 år i forbindelse med sesongslutt.
Avslutningscupene arrangeres av klubbene Ski, Siggerud og Driv.
Driv skulle arrangere for Gutter 10 år!

Totalt var det 16 lag som meldte seg på og 24 kamper ble spilt.
Driv Gutter 10 stilte med to lag.
Tusen takk til dere alle som stilte opp som kioskvakter, kakebakere, vaffelsteking, vakt ved aktivitetene som var leid inn, dommere og speaker Mats Randem.
En ekstra takk til Dr. Oetker som sponset pizzaer til arrangementet! 
En flott dugnadsjobb!!! 
Værgudene var med oss hele dagen og satt en ekstra spiss på arrangementet! 
 
Se bilder fra cupen under Galleriet

Opprykk og serievinnere!!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 14. Sep 2014Gratulerer til Juniorlaget som etter kveldens kamp mot Vålerenga sikret både opprykk og puljevinnere!!! 
Kampen endte 9-0 til Driv's Juniorlag!!!
Utrolig bra jobbet, gutter!!!!!!


1 Kommentar

A-laget med ny hjemmeseier!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 12. Sep 2014


Foto: Enebakk Avis, Bjørn Mikkelsen
Torsdag kveld kom Nesodden på besøk og revansjelysten var stor etter uavgjortresultatet i det motsatte oppgjøret i vårsesongen. 
Kaptein Sørsdal var klar i talen før kampen om at innsats og hardt arbeid var oppskriften for dagens match, så skulle også vise seg å stemme. Hjemmelaget gikk som vanlig offensivt ut, med hardt press og tvang guttene fra halvøya tilbake på banen. Allerede etter 7 minutter kom belønning. Etter litt frem og tilbake i feltet, smeller Ole ballen i nettet. Etter dette åpner kampen seg litt og begge lag får noen gode muligheter uten å utnytte disse. 
På overtid av 1 omgang oppfatter Bård en god mulighet. Han tar et raskt innkast til en umarkert Ole som tar med seg ballen ned mot dødlinja, slår 45 ut og der dukker Bård opp igjen som bredsider ballen i nota. Nydelig angrep, og blåtrøyene går til pause med 2-0. 
2.omgangen er knapt 5 minutter gammel når en for kvelden livlig Bård Olsen, stormer frem på venstrekanten og smeller ballen mellom beina på burvokteren fra skrått hold og 3-0! En strålende soloprestasjon og en perfekt start på omgangen. Etter dette tar vi over mer av banespillet og har relativt god kontroll. 
65 minutter er spilt da en meget god Dennis Røkeness bryter et angrep og setter i gang Nyquist. Han tar med seg ballen innover i banen, skyter via en forsvarer, det gir en perfekt retningsforandring og Ole kan bare bredside ballen i mål etter å ha timet løpet perfekt. Med 4-0 skulle man tro kampen var punktert, men vi har sekken full av erfaringer denne sesongen og vet at kampen aldri er over før siste pip i fløyta.
Hjemmelagets mann med vottene, Shangar Migdadee, har hatt en glitrende kveld mellom stengene. Etter 74 minutter ønsker han en endring på det og smører hanskene inn med såpe. Det pleier som regel å gå dårlig og en dødball glipper inn og bortlaget reduserer. Bare 3 minutter senere er vi på etterskudd og en markeringssvikt gir hvittrøyene en mulighet og reduserer til 4-2. Med erfaringen fra forrige uke godt i minne gjør vi et grep og gutta løfter seg de siste 10 minuttene. Vi kontrollerer inn seieren og 3 nye poeng. Ikke årets match, men alle leverer det som ble manet frem før kampen, innsats og hardt arbeid! Det betaler seg nesten alltid.
Om 14 dager spille A-laget årets siste hjemmekamp. Møt opp torsdag 25. september kl.20.15.

Laget: (4-4-1-1)
Shangar, Vemund, Dennis, S.Skøyum, Arne, F.Skøyum, Sørsdal, Nyquist, Bård, Ole, Kjell.
Innbyttere: Nordlie (fra.30 min.) Tobias (fra.46 min.) Braathen (fra.79 min.) 

Coach Randem


Trenerkurs del II

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 9. Sep 2014

Datoene 16, 18, 23 og 25 september avholdes del II av trenerkurset. Det er oppmøte på klubbhuset alle dagene kokken 18.00. Opplegget blir som på første kurset, med blanding av teori og praksis alle kursdagene. Alle deltakerne må derfor ta med utetøy / treningstøy for deltakelse på øvelser ute. Det er samme kursleder som sist; Lars Aavig.


Nok en uavgjort for A-laget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 5. Sep 2014


Klappet sammen, ledelsen spist opp på under en halvtime.

Torsdag kveld reiste A-laget utover i retning Slependen for å møte Jardar på Bjørnegård kunstgress. Et lag guttene beseiret komfortabelt tidligere i sesongen. Jardar har ligget under streken gjennom hele sesongen, men har i høst startet klatringen etter å ha forsterket laget i tillegg til allerede etablerte spillere som Eirik Markegård og Mads Clausen. (begge spilte cupfinalen for Follo i 2010)
Driv bestemte seg for å ta tak i denne kampen, som den forrige, med å være aggressive og direkte med ballen, i tillegg til stor disiplin defensivt. Innledningsvis lykkes vi med dette og allerede etter 5 minutter blir Ole spilt igjennom og setter inn 1-0 til bortelaget. 
7 minutter senere er det Ole som er servitør når Kjell setter inn 2-0 etter en glimrende overgang. Resten av omgangen er tett og jevn, men vi har stort sett full kontroll bakover og keeper for dagen, Shangar, rydder opp i det lille som kommer. Til pause står det 0-2. 
2.omgangen starter som den første. Et aggressivt Driv går rett i angrep og Ole lobber elegant inn 3-0. En noe frustrert Vemund ønsker på dette tidspunktet å entre banen, da han ser at Ole er i ferd med å stikke fra med toppscorertittelen. 
Etter 60 minutter tror nok de fleste på Bjørnegård at kampen er punktert da Ole flesker til med en av årets scoringer. Etter et kort hjørnespark får han ballen tilbake, drar seg inn mot 16-meteren og limer ballen i motsatt kryss! En fantastisk avslutning. Dessverre skal det vise seg at hjemmelaget har et solid reservedekk denne kvelden. Den siste halvtimen blir et lite mareritt for gutta fra Ytrebygda. Rett etter 4-0 scoringen reduserer Jardar til 1-4 og tenner et lite håp. Minutter etter er de på farten igjen og reduserer nok en gang. Kampbildet roer seg noe og vi har igjen tilsynelatende kontroll. 
Etter 84 minutter får Jardar frispark på 18 meters hold. Ekspeditør Eirik Markegård har sett seg lei av å bomme og skruer ballen over muren og i mål til 3-4. Vi sliter med organiseringen, virker slitne og stresset på slutten og opphentingen er fullført da hjemmelagets spiss får vende opp på 20 meter og banker ballen i nettet i det 90.minutt. Blytungt for et bortelag som leverer glimrende i 60 minutter, men sliter med å fullføre denne kvelden. Det ender med nok en uavgjort på bortebane, den 4 for sesongen.
Etter matchen hadde et knippe av spillerne en liten samtale hvor vi enes om at vi må ta med det som er bra og forsøke å forlenge de periodene. Det starter vi på allerede neste torsdag, da Nesodden kommer på besøk på Mjær. Avspark kl.20.15. 

Laget: (4-4-1-1)

Shangar, Tobias, Dennis, Flåten, Arnesen, Ludvik, Sørsdal, Nyquist, F.Skøyum , Ole, Kjell.
Innbyttere: Nordlie fra 70.min. Troy fra 84.min. Ubenyttede: Vemund, Artan, M. Høvik.  Serielederen fikk en omgang juling

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 3. Sep 2014


Men en kamp har to omganger...

Etter en brukbar start på høstsesongen, dro G16 tirsdag kveld til Marienlyst for møtet med serieleder Frigg. Ubeseiret og med kun 6 baklengsmål visste vi at det kom til å bli en tøff oppgave. 
Vi bestemte oss for å gå ut med høyt press i en 4-3-3 formasjon som vi har lykkes godt med den siste tiden og vi kom godt igang også i denne kampen.
Første omgangen var en jevn affære som bar preg av mange tøffe dueller, høy intensitet og lite målsjanser. De få som ble skapt var det gutta, for anledningen i hvite bortedrakter, som skapte. Nærmest var vi med et skudd i metallet halvveis ut i omgangen. Dessverre får vi ikke uttelling og 2 minutter før pause er vi uheldige i egen 16 meter og serverer ballen til hjemmelaget, som noe ufortjent tar ledelsen. 
2.omgangen starter på verst mulig måte med en scoring imot etter kun få sekunder. Etter dette er det hjemmelaget som dominerer og midtveis i omgangen punkterer blåtrøyene kampen med 3-0 etter en dødball. 
Derfra og ut viser Frigg hvorfor de leder serien med klar margin. De gjør 7 bytter og fortsetter med samme trøkk hele matchen ut, gutta i hvitt blir etter hvert trøtte og med kun 2 innbyttere blir det etterhvert en tung aften for bortelaget. Det siste kvarteret triller det inn ytterligere 3 mål og Frigg vinner til slutt fullt fortjent. Uansett skal alle gutta ha for en strålende 1.omgang hvor vi spiller jevnt med serielederen og viser hva som bor i laget!  
Nå er det spillefri i 14 dager før Nesodden kommer på besøk 17 september på Mjær stadion.

Coach Randem 


Serielederen fikk en omgang juling

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 3. Sep 2014


Etter en brukbar start på høstsesongen, dro G16 tirsdag kveld til Marienlyst for møtet med serieleder Frigg. Ubeseiret og med kun 6 baklengsmål visste vi at det kom til å bli en tøff oppgave. 
Vi bestemte oss for å gå ut med høyt press i en 4-3-3 formasjon som vi har lykkes godt med den siste tiden og vi kom godt igang også i denne kampen.
Første omgangen var en jevn affære som bar preg av mange tøffe dueller, høy intensitet og lite målsjanser. De få som ble skapt var det gutta, for anledningen i hvite bortedrakter, som skapte. Nærmest var vi med et skudd i metallet halvveis ut i omgangen. Dessverre får vi ikke uttelling og 2 minutter før pause er vi uheldige i egen 16 meter og serverer ballen til hjemmelaget, som noe ufortjent tar ledelsen. 
2.omgangen starter på verst mulig måte med en scoring imot etter kun få sekunder. Etter dette er det hjemmelaget som dominerer og midtveis i omgangen punkterer blåtrøyene kampen med 3-0 etter en dødball. 
Derfra og ut viser Frigg hvorfor de leder serien med klar margin. De gjør 7 bytter og fortsetter med samme trøkk hele matchen ut, gutta i hvitt blir etter hvert trøtte og med kun 2 innbyttere blir det etterhvert en tung aften for bortelaget. Det siste kvarteret triller det inn ytterligere 3 mål og Frigg vinner til slutt fullt fortjent. Uansett skal alle gutta ha for en strålende 1.omgang hvor vi spiller jevnt med serielederen og viser hva som bor i laget!  
Nå er det spillefri i 14 dager før Nesodden kommer på besøk 17 september på Mjær stadion.

Coach Randem 


Gutter 13 ble det første Driv guttelaget som vant Grue Cup! Litt av en bragd gutter :-)

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 1. Sep 2014Det ble finale og seier for Driv G13 sitt lag i årets Grue Cup!
Driv møtte Oppsal i finalen og vant
4-2.
Ekstra gøy er det at de er det første guttelaget i Driv sin historie som har vunnet Grue Cup!
En stolt og fornøyd gjeng fikk med seg "bøtta" hjem.

Takk til guttene som ga oss mange nervepirrende øyeblikk og til alle som heiet laget frem til seier!!!


Hilsen
Lill Marita Røkeness
Lagleder
2 nye debutanter da A-laget sikret 3 poeng

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 1. Sep 2014


Torsdag kveld var A-laget klare for den 14.serierunden hjemme på Mjær stadion og selv om opprykksdrømmen glapp uken før, var det et heltent hjemmelag som gikk til oppgaven.
Guttene tok tak i kampen fra start og bestemte det meste av det som foregikk ute på kunstgresset, det var derfor noe frustrerende at det stod 1-1 til pause.
2.omgangen startet som den første og ledet av kaptein Sørsdal var blåtrøyene enda mer dominerende og skapende enn tidligere i kampen. Det skulle dog vise seg å bli en tålmodighetsprøve, først etter 71 spilte minutter stusser Store-Kjell igjennom Bård som setter ballen forbi burvokteren fra Mjøsa. I de påfølgende minuttene tar vi kvelertak på motstanderen og setter inn ytterligere 2 baller i nettet. 8 minutter før slutt får bortelaget et korrekt idømt straffespark og reduserer til 4-2. På overtid feier kapteinen all tvil til side og banker inn kampens siste mål, slik at sluttresultatet skriver seg til 5-2.
En meget godt gjennomført kamp hvor vårt unge seniorlag fremstår som det klart beste laget. 

Generasjonsskifte 

Denne sesongen har vært en innholdsrik og interessant. Resultatene og spillet har variert, det har også spillerne. Laget har gradvis gjennomgått et generasjonsskifte, hvor flere av de eldre og rutinerte har gitt seg. Dette har fremtvunget, med bra hell, mange nye og unge fjes inn blant de gjenværende seniorene. Totalt har hele 9(!) spillere mellom 15-18 år fått sin debut denne sesongen og ingen av dem har gjort seg bort. Det viser at det gror godt og at det jobbes bra i de yngre rekker. Beviset på det fikk man senest i går, da G13 gikk seirende ut av finalen på Gruecup. Gratulerer gutta! 
Samtidig vil jeg påpeke viktigheten av de gjenværende seniorene og de de rettmessig hyllest for sin opptreden og innsats for laget. De er viktige bærebjelker som gjør inntoget for de unge litt enklere, ikke bare på banen, men også med måten de har blitt tatt imot på. Jeg gir den gode lagmoralen mye av skylda for at de unge finner seg til rett og lykkes blant seniorene, dette i tillegg til gode individuelle ferdigheter.
Det gjenstår 4 seriekamper før sesongen rundes av i slutten av september. 
Ønsker alle en flott fotballuke!

Coach Randem  
 


Grue cup 2014

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 28. Aug 2014Driv fotball har lang tradisjon i å reise på Grue Cup. Det er en av Norges største og eldste fotballturnering for spillere opp til 14 år. Cupen arrangeres i år for 34. gang.Hjemmeside Grueturneringen

Driv fotball har i år meldt på 8 lag. De fleste lagene bor på skole, mens de andre lagene er innlosjert på hytter eller rom på Skaslien Gjestegiveri.

Vi ønsker alle Driv lagene lykke til!!!

For å se kampoppsettet, se her;
http://www.grueturneringen.no/kampoppsett-2014/

Lill-Marita


Driv har nye hjemmesider fra august 2014

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 27. Aug 2014

Dere finner de nye hjemmesidene her: www.driv-il.no

Dere kan også skrive adressen www.driv-il.no  i adressefeltet, så kommer dere på riktig sted. Jeg har tatt med domenet vårt over til de nye hjemmesidene (de gamle hjemmesidene har nå en annen adresse)

Men hvis dere bare googler, så havner dere på de gamle sidene. Enn så lenge har de gamle sidene flest treff og derfor ledes dere hit.

Astrid Celius


123 barn på fotballskolen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 22. Aug 2014


123 barn er på plass på Tine Fotballskole! Idag har vi leid hinderløype og fotballstasjon, og det ble tatt godt imot;)

Lill Marita Røkeness


Fotballskole 4.-7. august

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 19. Aug 2014Fotballgruppa arrangerer Tine fotballskole 4.-7. august 2014
Les invitasjonen her: 


Har du betalt treningsavgiften til fotballgruppa?

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 19. Aug 2014Jeg har nå bestilt purring av treningsavgiften til dere som har glemt å betale den.
Fakturaen kommer i postkassa snart og har forfall 7.7.
Det er fint om den betales så raskt som mulig, dere må ikke vente til forfall :-) Er noe feil, så kontakt meg påmedlem@driv-il.no eller på telefon 900 68 834Fotballgruppa er helt avhengig av å få inn alle treningsavgiftene for å få betalt sine utgifter. For å delta på et fotball lag må treningsavgiften være betalt.
Men dette vet dere jo :-)

Hilsen Astrid Celius klubbsekretær Driv IL.


Fotballens dag på Mjær stadion 14.6

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 19. Aug 2014Nå nærmer det seg fotballens dag .-)
Det starter kl. 9.00 og det blir lek og moro med fotballen i sentrum. Alle lagene i fotballgruppa har invitert en motstander, slik at de kan gi oss god underholdning og samtidig få vist sine ferdigheter.
Det vil bli aktiviteter for og store gjennom dagen. I tillegg til fotballkamper er det mulig å prøve seg ved gladiatorløype, hinderløype og andre aktiviteter.
Det vil være salg av både varmt og kaldt for sultne mager.

Toyota Follo stiller med 3 biler og en morsom konkurranse med premie gavekort på 5000 kr. Klarer du å gjette hvor mange ballonger det går i en Yaris? Her kan du gå inn og lese om Yaris og se om det hjelper deg: http://www.toyota-follo.no/forside

For å få en vellykket dag er alle lagene tildelt dugnadsoppgaver.
Fordeling av oppgaver
Spre informasjon om arrangementer for venner og kjente, slik at vi kan fylle opp Mjær stadion denne junidagen.
Leder i fotballgruppa er Kenneth Røkeness, mail fotball@driv-il.no


Har du betalt treningsavgiften til fotballgruppa?

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 18. Jun 2014

Jeg har nå bestilt purring av treningsavgiften til dere som har glemt å betale den.
Fakturaen kommer i postkassa snart og har forfall 7.7.
Det er fint om den betales så raskt som mulig, dere må ikke vente til forfall :-) Er noe feil, så kontakt meg på medlem@driv-il.no eller på telefon 900 68 834

Fotballgruppa er helt avhengig av å få inn alle treningsavgiftene for å få betalt sine utgifter. For å delta på et fotball lag må treningsavgiften være betalt.
Men dette vet dere jo :-)

Hilsen Astrid Celius klubbsekretær Driv IL.

 Har du betalt treningsavgiften til fotballgruppa?

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 18. Jun 2014

Jeg har nå bestilt purring av treningsavgiften til dere som har glemt å betale den.
Fakturaen kommer i postkassa snart og har forfall 7.7.
Det er fint om den betales så raskt som mulig, dere må ikke vente til forfall :-) Er noe feil, så kontakt meg på medlem@driv-il.no eller på telefon 900 68 834

Fotballgruppa er helt avhengig av å få inn alle treningsavgiftene for å få betalt sine utgifter. For å delta på et fotball lag må treningsavgiften være betalt.
Men dette vet dere jo :-)

Hilsen Astrid Celius klubbsekretær Driv IL.

 Fotballens dag 2014 arrangeres 14. juni på Mjær stadion

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 11. Jun 2014

Nå nærmer det seg fotballens dag :-)
Det starter kl.09.00 og det blir lek og moro med fotballen i sentrum.
Alle lagene i fotballgruppa har invitert en motstander, slik at de kan gi oss god underholdning og samtidig få vist sine ferdigheter.
Kamp-oppsettet: Fotballens dag 2014 kampoversikt pdf 

Det vil bli aktiviteter for små og store gjennom dagen. I tillegg til fotballkamper er det mulig å prøve seg ved gladiatorløype, hinderløype og andre aktiviteter.
Det vil være salg av både varmt og kaldt for sultne mager.


Toyota Follo stiller med 3 biler og en morsom konkurranse med premie gavekort på 5000 kr. Klarer du å gjette hvor mange ballonger det går i en Yaris? Her kan du gå inn og lese om Yaris og se om det hjelper deg: http://www.toyota-follo.no/forside For å få en vellykket dag er alle lagene tildelt dugnadsoppgaver.
Fordeling av oppgaver
Spre informasjon om arrangementer for venner og kjente, slik at vi kan fylle opp Mjær stadion denne junidagen.

Leder i fotballgruppa er Kenneth Røkeness, mail fotball@driv-il.no

Astrid CeliusTorsdag 22.5.Klubbdager og digital fotoscanning hs G sport, Ski storsenter

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 26. Mai 2014Vi starter torsdag 22/05 med både klubbdager og digital fotscanning med Mizuno. Her får alle mulighet til å få gjennomført en ordentlig fotanalyse hvor maskinen også foreslår riktig sko til foten. I sammenheng med klubbdagene vil medlemmene også få -25% på veiledende pris på hele butikken (-15% på sykkel) Scanningen vil foregå fra kl. 16 - kl. 21, og vi håper at mange vil benytte seg av denne muligheten.
Klubbdager
Tabloid Ski storsenter
(Info fra daglig leder hos G-Sport Ski storsenter, Sadik Llukaj)

Astrid Celius

Lørdag 24.5 blir det sportsfest både i butikken og ute på P5

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 26. Mai 2014Lørdag 24/05 blir det sportsfest både i butikk og ute på P5. Her vil blant annet Swix ha rulleskikonkurranse med en flott premie til vinneren, og Umbro sender de beste ballkunstnerne på landskampen mellom Norge og Russland, i sin triksekonkurranse.
Programflyer Sporty dager

Vel møtt til sporty dager på G-Sport Ski Storsenter!

(Tekst fra daglig leder hos G-Sport, Ski storsenter, Sadik Llukaj)

Astrid CeliusFotball trener c-kurs, del 2

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 26. Mai 2014Etter ønske fra deltakerne på C-kurset, del 1 har fotballgruppa satt opp påbygningskurs C-kurs, del 2. Vi har vært så heldige å få tak i samme instruktør som på det forrige kurset, Lars Aavig. Kurset vil, som sist, gå over fire kvelder:
Uke 38, tirsdag 16.9 og torsdag 18.9.
Uke 39, tirsdag 23.9 og torsdag 25.9.
Vi håper at alle som deltok på det første kurset finner tid til å delta også på dette kurset. I tillegg håper vi på flere nye ansikter.
Vi er klar over at seriesesongen er ferdigspilt når kurset går, men for å få gjennomført kurset lokalt var dette de to eneste ukene som var tilgjengelige. Sett av kursdagene i almanakken allerede, så kommer vi tilbake til påmelding når det nærmer seg.
Hilsen Bjørn Jakobsen

Astrid Celius
Oppsummering fra dugnaden lørdag 26.4.14

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 26. Mai 2014
Det var godt oppmøte på dugnaden med ca. 25. personer.
Følgende ble gjennomført:
Mjær
Rydding og fjerning av søppel, kosting, rydding Mjærbanen (Fra Mjærhallen og oppover)
Kiosken på Mjær (Bråtenstua) ble rundvasket.
Andelsskilt ble hengt opp igjen og sikret bedre totalt sett.
Byttet ett stk. reklameskilt på reklameveggen, resten tas når de nye reklameplakatene er klare.
Driftsbygget ble malt strøk nr 2. Det mangler det hvite rundt vinduer m.m.

Drivplassen
Rydding og fjerning av søppel, kosting, grundig luket osv. asfaltområdet inkludert langs kantstein ned til rundkjøring.
Vasking av en dusj-grundig, så de andre må tas senere.
Plukking av pukk på banen.
God innsats og det hele var over på ca. 2 timer og 30 min. Gutta på bildet får stå som representanter for dere alle.

Mvh Marius Høvik.
Astrid Celius


Treningsavgiften til fotball må betales nå

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 26. Mai 2014Treningsavgiften til fotballgruppa for 2014 er sendt ut.
Den må betales for å delta på et fotball lag. Det er viktig at denne betales slik at laget har penger til påmelding i serie og cuper :-)
At dere også må være medlem av Driv IL vet dere jo nå.

Astrid Celius


Torsdag 22.5 klubbdager og digital fotosckanning hos G sport, Ski storsenter

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 22. Mai 2014

Vi starter torsdag 22/05 med både klubbdager og digital fotscanning med Mizuno. Her får alle mulighet til å få gjennomført en ordentlig fotanalyse hvor maskinen også foreslår riktig sko til foten. I sammenheng med klubbdagene vil medlemmene også få -25% på veiledende pris på hele butikken (-15% på sykkel) Scanningen vil foregå fra kl. 16 - kl. 21, og vi håper at mange vil benytte seg av denne muligheten.

Klubbdager
Tabloid Ski storsenter

(Info fra daglig leder hos G-Sport Ski storsenter, Sadik Llukaj)

Astrid CeliusLørdag 24.5 blir det sportsfest både i butikken og ute på P5

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 22. Mai 2014

Lørdag 24/05 blir det sportsfest både i butikk og ute på P5. Her vil blant annet Swix ha rulleskikonkurranse med en flott premie til vinneren, og Umbro sender de beste ballkunstnerne på landskampen mellom Norge og Russland, i sin triksekonkurranse.

Programflyer Sporty dager

Vel møtt til sporty dager på G-Sport Ski Storsenter!

(Tekst fra daglig leder hos G-Sport, Ski storsenter, Sadik Llukaj)

Astrid CeliusFotball dommerkurs 30.4. kl. 18.00

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Mai 2014


Driv IL, Fotball trenger flere dommere og arrangerer derfor dommerkurs for dømming av 5ér og 7èr kamper i fotball.
Kurset avholdes på Klubbhuset (v/ grusbanen på Drivplassen)
Onsdag 30.04.14,kl 1800. Kursets varighet er ca 2 timer.

Alle som ønsker å kunne stille som dommere til slike kamper, er velkommen til å delta på kurset. Om noen allerede har kurset men føler at de trenger en oppfriskning, er disse også hjertelig velkommen. Vi ser helst at deltakerne er fra 14 år og oppover.

Påmelding til kurset på mail til: bjojako3@online.no

Ved spørsmål kontakt Bjørn Jakobsen - mobil 99225565.


Rykket opp til 1.divisjon

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Mai 2014


Foto: Mona Høvik. Bildet er fra treningssamlingen i Barcelona
Bak fra v: Trener Mads Randem, Troy Saltnes Jørgensen, Ludvik Høvik, Anders Grøholt, Mathias Hov, Jan Fredrik Braathen, Erling Husøy, Kai Gonella, ass.trener. Neste rekke fra v: Robin Gonella, Vegard Ek Hagen, Kaia Krogstad, Håvard Widerøe, Felix Løland,
Knestående fra v: Stian Stubberud, Sean Chr. Olsen, Markus Halvorsen, Markus Høvik.
Lettere henslengt i front: keeper Erlend Killerud. Foto: Mona Høvik. Bildet er fra treningssamlingen i Barcelona
Fotball trener C-kurs, del 2

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 20. Mai 2014

Etter ønske fra deltakerne på C-kurset, del 1 har fotballgruppa satt opp påbygningskurs C-kurs, del 2. Vi har vært så heldige å få tak i samme instruktør som på det forrige kurset, Lars Aavig.

Kurset vil, som sist, gå over fire kvelder:
Uke 38, tirsdag 16.9 og torsdag 18.9.
Uke 39, tirsdag 23.9 og torsdag 25.9.
Vi håper at alle som deltok på det første kurset finner tid til å delta også på dette kurset. I tillegg håper vi på flere nye ansikter.

Vi er klar over at seriesesongen er ferdigspilt når kurset går, men for å få gjennomført kurset lokalt var dette de to eneste ukene som var tilgjengelige. Sett av kursdagene i almanakken allerede, så kommer vi tilbake til påmelding når det nærmer seg.

Hilsen Bjørn Jakobsen

Astrid CeliusKioskdrift

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 5. Mai 2014

Det er lagt ut informasjon om drift av kiosken i menyen til venstre.

Astrid CeliusTreningstider på Mjær 2014

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 5. Mai 2014

Treningstider Mjær 2014 obs dette er en ny versjon 5.5.kl 18.30

Astrid CeliusFotballens dag 14.6

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 5. Mai 2014

Fotballens dag blir i år 14.6. Hold av dagen, mer info kommer her snart.

Astrid CeliusKamper Mjær 2014

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 5. Mai 2014

Kamper Mjær 2014

Klikk på filen og velg åpne, deretter tillat, så åpner filen seg.
eventuelt velg lagre til din data.

Her er filen i pdf: Kamper Mjær 2014 pdf 

(Teksten på g8, 3.juni fortsetter helt i bunnen)

Nytt forsøk :-) Nå har jeg rett og slett limt inn dataene slik at dere kan se kampene ved å lese hele saken.

Astrid Celius

KAMP OVERSIKT 2014 ….FOM 5 Mai TOM 26 Juni
05.mai kl 18.00 G 8 Mjær KG 1 A
05.mai kl 19.25 G 11 Mjær KG 1
06.mai kl 18.45 J 11 Mjær KG 1
06.mai kl 20.15 G 16 Mjær KG
07.mai kl 19.00 G 9 Mjær KG 1 A
08.mai kl 20.15 A Lag Mjær KG
10.mai Ikke bestemt G 7 Mjær KG 3
10.mai Ikke bestemt G 7 Mjær KG 2 B
11.mai kl 18.00 G 13 Mjær KG
11.mai kl 20.00 G 19 Mjær KG
12.mai kl 19.25 G 11 Mjær KG 2
12.mai kl 19.30 G 12 Mjær KG 1
13.mai kl 18.45 J 11 Mjær KG 1
14.mai kl 19.00 G 9 Mjær KG 3
19.mai kl 18.00 G 8 Mjær KG 1 B
19.mai kl 19.00 G 10 Mjær KG 1 B
19.mai kl 19.25 G 11 Drivplassen 1
19.mai kl 19.30 G 12 Mjær KG 1
20.mai kl 18.00 G 8 Mjær KG 1 A
20.mai kl 18.45 J 14 Mjær KG 1
20.mai kl 20.15 G 16 Mjær KG
21.mai kl 18.30 J 16 Mjær KG
21.mai kl 19.00 G 9 Drivplassen 1
21.mai kl 20.15 M 33 Mjær KG 1
22.mai kl 19.30 J 11 Mjær KG 1
25.mai kl 18.00 G 13 Mjær KG
26.mai kl 19.25 G 11 Mjær KG 2
26.mai kl 19.30 G 12 Mjær KG 1
27.mai kl 20.15 G 16 Mjær KG
28.mai kl 19.30 J 11 Mjær KG 1
29.mai kl 18.45 J 11 Mjær KG 1
29.mai kl 20.15 A Lag Mjær KG
31.mai Ikke bestemt G 7 Mjær KG 3
31.mai Ikke bestemt G 7 Mjær KG 2 B
01.jun kl 20.00 G 19 Mjær KG
02.jun kl 18.00 G 8 Mjær KG 3
02.jun kl 19.00 G 10 Mjær KG 1 A
02.jun kl 19.25 G 11 Drivplassen 1
02.jun kl 19.30 G 12 Mjær KG 1
03.jun kl 18.00 G 8 Drivplassen 1 Kan ikke spille på bane 3 så lenge det er 11r kamp( må evt starte kl 17.30)
03.jun kl 18.30 G 16 Mjær KG
03.jun kl 20.00 J 14 Mjær KG 1
04.jun kl 18.00 G 9 Mjær KG 3
04.jun kl 19.00 G 9 Mjær KG 3
04.jun kl 20.15 M 33 Mjær KG 1
09.jun kl 18.30 G 11 Mjær KG 2
09.jun kl 18.30 J 11 Mjær KG 1
09.jun kl 19.30 G 12 Drivplassen 1
09.jun kl 20.05 G 13 Mjær KG
10.jun kl 20.15 J 16 Mjær KG
12.jun kl 18.45 J 11 Mjær KG 1
12.jun kl 20.15 A Lag Mjær KG
14.jun Ikke bestemt G 7 Mjær KG 3
14.jun Ikke bestemt G 7 Mjær KG 2B
15.jun kl 20.00 G 19 Mjær KG
16.jun kl 18.00 G 8 Mjær KG 3
16.jun kl.19.00 G 10 Mjær KG 1 A
16.jun kl 19.25 G 11 kamp utgår Intern kamp
16.jun kl 19.30 G 12 kamp utgår Intern kamp
17.jun kl 18.15 J 11 Mjær KG 1
17.jun kl 20.15 J 16 Mjær KG
18.jun kl 18.00 G 9 Mjær KG 3
18.jun kl 19.00 G 9 Mjær KG 3
18.jun kl 20.15 M 33 Mjær KG 1
20.jun kl 18.30 G 16 Mjær KG
22.jun kl 20.00 G 19 Mjær KG
26.jun kl 20.15 A Lag Mjær KG


Klubbkveld på Bråtnstua 28.4

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 22. Apr 2014

Her er flere tilbud: Klubbpakke Driv IL 2014
Bråtenstua er den røde stua/kiosken ved Mjær kunstgressbane.

Astrid CeliusFotball dommerkurs 30.4 kl. 17.30 NB ny tid

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 14. Apr 2014

Driv IL, Fotball trenger flere dommere og arrangerer derfor dommerkurs for dømming av 5ér og 7èr kamper i fotball.
Kurset avholdes på Klubbhuset (v/ grusbanen på Drivplassen)
Onsdag 30.04.14,kl 17.30. NB ny tid Kursets varighet er ca 2 timer.

Alle som ønsker å kunne stille som dommere til slike kamper, er velkommen til å delta på kurset. Om noen allerede har kurset men føler at de trenger en oppfriskning, er disse også hjertelig velkommen. Vi ser helst at deltakerne er fra 14 år og oppover.

Påmelding til kurset på mail til: bjojako3@online.no

Ved spørsmål kontakt Bjørn Jakobsen - mobil 99225565.Betaling av trenigsavgiften til fotballgruppa

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 9. Apr 2014

Treningsavgiften til fotballgruppa for 2014 er sendt ut.
Den må betales for å delta på et fotball lag.

Det er viktig at denne betales slik at laget har penger til påmelding i serie og cuper :-)

Astrid Celius

 Påskestengning av hallene

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 10. Mar 2014

Flatebyhallen og Mjærhallen vil bli stengt fra fredag 11.april og åpner igjen etter påskeferien tirsdag 22.april.

Evy Gran

Nytt styre i fotballgruppa

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 10. Mar 2014

Ved årsmøtet 25.2.14 ble det valgt nytt styre.  Det blir konstituerende styremøte onsdag 19.3.14, og de ulike ansvarsområdene vil da fordeles styremedlemmene.

Styret 2014 blir:

Leder             Kenneth Røkeness

Sekretær        Ranveig Renolen

Kasserer         Solfrid Persson

Styremedlem  Bjørn Jakobsen

Styremedlem  Lill Marita Røkeness

Styremedlem  Line Nilsen

Styremedlem  Silje Berg

Styremedlem  Lars Granheim

Styremedlem Anne Linn Terland

Varamedlem  Siri Saltnes

 

Evy Gran 

 

 

 Ny hjemmeside for juniorlaget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 28. Feb 2014

Her finner du hjemmesiden: http://drivfotball.com/

Astrid CeliusÅrsmøte i fotballgruppa tirsdag 25.2.

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 24. Feb 2014

Det er årsmøte i fotballgruppa tirsdag 25.2. kl. 19.00 på klubbhuset.

Her finner du årsmøtedokumentene: Årsmøtedokument fotball 2014

Astrid CeliusEr du født i 2007 og vil spille fotball?

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 27. Jan 2014

Fotballgjengen født 2007 ønsker seg flere spillere: Gutter og jenter født 2007 som vil spille fotball

Ta kontakt med Line Nilsen

Astrid CeliusFørste brøyting på Mjær 16.1.2014

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 17. Jan 2014

Her er banen måkt for vinterdrift for første gang. Dette bildet er tatt 17.1.2014 av Kenneth Røkeness.
Banen måkes på dugnad og det er svært viktig at ingen bruker den med snø på.
Er dere i tvil, så kontakt Kenneth på telefon 906 10 516

Astrid CeliusFunnet brun boblejakke

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 13. Jan 2014

Oddvar Hønsi har tatt vare på en brun boblejakke med pelskant som han fant på Mjær kunstgress i går (søndag 12.1.2014).
Inni jakka var det en svart kortholder/lommebok med G sport kort, Golf kort og penger.

Eier kan ringe Oddvar på 932 43 571

Astrid Celius