Seiret på festdagen foran rekordstort publikum

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Mai 2022

(Driv-Askim 4-1) Driv inviterte til fest med god servering både på og utenfor banen. Et flott arrangement i sommersol ble kronet med en solid seier til hjemmelaget foran et rekordstort publikum 16.mai. Foto: Magne Berg 

Sjelden har markedsavdelingen i Driv IL jobbet så ivrig inn mot en enkeltkamp. 16.mai har i over førti år vært kjent som fotballens nasjonaldag for toppklubbene, med fulle tribuner og festaften. Stadig flere breddeklubber henger seg nå på denne markeringen og det ønsket også Driv IL. Samtidig ønsker blåtrøyene at dette er starten på en lang tradisjon

Mjær stadion var kledd i solskinn og mye folk. Foto: Magne Berg 

En tradisjon som i det minste fikk en knall god start. Markedsføringen av kampen gjorde at bygda mobiliserte og allerede en time før kampstart begynte folk å strømme inn på stadion. For anledningen hadde fotballgruppa også fyret opp grillen i tillegg til det deilige utvalget i kiosken. Mange friske premier fra Driv ILs sponsorer bidro nok også, men finværet og lokaloppgjør mot Askim var nok den viktigste faktoren til at menn og kvinner lot 17.maiforberedelsene være for et par timer. 

Kampen åpnet tett, jevnt og sjansefattig. De oransjekledde gjestene fra Askim hadde ballen noe mer, men tempoet og intensiteten var svak fra begge lag. Defensivt har hjemmelaget kontroll og bortelagets balltrilling ebber stadig ut i ingenting. 

Her har Marius Nyquist akkurat satt inn 1-0. Vemund Garden jubler. Foto: Magne Berg 

Halvveis i omgangen jobber vertene seg stadig mer inn i kampen og begynner å produsere noen sjanser. Degrum, Nyquist og Garden kommer alle til avslutninger, men uten tellende resultat. Drøye fem minutter før pause kommer blåtrøyene til en enorm trippelsjanse. Først avslutning fra kloss hold som blir reddet på streken, returen blir også reddet på streken, før den tredje avslutningen blir klarert til hjørnespark. Driv hadde momentum i kampen fortsatte trykket mot gjestenes mål. Etter vedvarende press finner Marius Nyquist en åpning og curler ballen i lengste hjørnet til fortjent ledelse for vertene. 

1-0 står seg til pause. 

2.omgang starter med et smell. Martin Renolen presser fram en feilpasning fra bortelaget og setter ballen iskaldt i mål alene med keeper og dobler ledelsen til hjemmelaget. Martin Renolen var for øvrig meget god og jobbet steinhardt på topp i den drøye sytti minuttene han spilte. 

Martin Renolen øker til 2-0 med sin første scoring for A-laget. Foto: Magne Berg 

Scoringen burde gitt blåtrøyene inspirasjon til å fortsette mye av det gode spillet, men velger heller å røre det til med dårlige valg og påfølgende balltap på egen halvdel. Det straffer seg mot teknisk dyktige Askim og Albian Esati reduserer før timen er passert. Bortelaget rekker ikke engang å starte en offensiv etter egen scoring da det er hjemmelaget som stuper i angrep. Finnerud vinner et frispark og som vanlig er det duket for en av brødrene Haug til å avslutte. Eirik Haug banker frisparket i mål fra over 25 meter og sørger på ny for en to-måls ledelse til vertene. 

Begge lag gjør flere bytter, men det er blåtrøyene som er nærmest scoring. Askim skaper bortimot ingenting og den siste halvtimen har Driv full kontroll på kampen. 

På overtid vinner Finnerud nok et frispark fra langt hold. Innbytter Waleed Ul Haq bøyer ballen over muren, opp i hjørnet og fastsetter sluttresultatet til 4-1. En fantastisk scoring av venstrebacken. 

Waleed Ul Haq tar i mot hyllesten fra 454 tilskuere etter sin 4-1-scoring. Foto: Magne Berg 


Driv vinner fullt fortjent på 16.mai og med en fantastisk ramme rundt kampen. Kamparrangør og speaker kunne opplyse om 454 tilskuere, noe som er ny offisiell publikumsrekord på Mjær stadion.

Neste hjemmekamp for A-laget er tirsdag 7.juni kl.20.00 mot Ås.  


Kampfakta:

Driv-Askim II 4-1 (1-0)

Mjær stadion, 454 tilskuere 

Laget: (4-3-3) 

Theo Jørgensen

Eirik Haug, Benjamin Røkeness, Dennis Hoel, Sebastian Aagren 

Stein Arild Degrum, Matas Jakubonas, Mats Haug 

Marius Nyquist, Martin Renolen, Vemund Garden 


Innbyttere:

Christer Finnerud

Shane Olsen

Vetle Basma

Waleed Ul Haq

Simen Johan Nordhagen

Fredrik Skøyum 

Tobias Korsæth 


1-0 Marius Nyquist 40 min 

2-0 Martin Renolen 49 min

2-1 Albian Esati 57 min

3-1 Eirik Haug 60 min

4-1 Waleed Ul Haq 90 min


Driv IL Fotball


 Lagfotografering Driv IL Fotball 2022

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 18. Mai 2022

A-laget herrer 

G2008

G2009

G2010

G2011

G2012

G2013

G2014

G2015

J2007/2008/2009

J2010/2011

J2012

J2013

J2014
16.mai-kamp på Mjær stadion - Bli med å sette publikumsrekord!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 3. Mai 2022

16.mai ønsker A-laget, fotballgruppa og Driv IL å invitere til fotballfest dagen før dagen på Mjær stadion!
A-laget møter Askim til seriekamp med avspark kl.18.00! G2008 stiller som kampverter og ballgutter. Kiosken vil være åpen med masse godt og vi fyrer grillen!
Vi ønsker å lage en fantastisk ramme rundt kampen og inviterer alle våre lag i barne- og ungdomsfotballen, de andre gruppene i Driv IL og resten av bygda. Bli med å lage en folkefest og kanskje ny publikumsrekord!?

Det blir loddtrekning og konkurranser med flotte premier. Blant premiene er en VW ID4 eller ID5 som vinneren får låne en helg! 

Dårlig inneklima? I pausen trekker vi ut 4 publikummere som får delta på "tverra-konkurranse" hvor en heldig vinner får med seg en Miniventilasjon 50 til en verdi av 5200 kr sponset av Mitsubishi Electric. 


I tillegg sponsor også Kafè Latter, Bogerud og Y3T med flotte premier!


 

Fysen på noe ekstra godt til kaffen? Vi selger boller sponset av Vangen Skistue! 


Ta med dere søsken, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, naboene og alle du kjenner på Mjær stadion mandag 16.mai kl.18.00.
Spre budskapet og bidra til å lage en fotballfest og støtt A-laget til 3 poeng! Dette vil du ikke gå glipp av! 

Praktisk info.

Øvre plan vil være stengt og parkeringsplasser er tilgjengelig på nedre plan ved Mjærhallen og ved Mjær barnehage. 

Overbevisende seier i seriepremieren

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 20. Apr 2022

(Driv-Mysen 4-1) Hjemmelaget kom tidlig under i serieåpningen, men snudde kampen og vant til slutt overbevisende mot naboene fra Indre Østfold. (Arkivfoto: Magne Berg) 

Kampen åpnet som serieåpninger ofte gjør, tett, jevnt og mange dueller. Ingen av lagene klarer å etablere noe spill og følgelig ingen sjanser. Etter drøye ti minutter slurver hjemmelaget med en klarering. Bortelagets Marius Nordli slår hardt inn i feltet og en uheldig Dennis Hoel sklir ballen i eget mål. 

Blåtrøyene jobber seg tålmodig inn i kampen og legger et trykk på gjestene. To ganger settes ballen i mål, men ved begge anledninger annulleres scoringene for offside. Den ene avgjørelsen var svært tvilsom. På det tredje forsøket lykkes det da Marius Nyquist elegant flikker igjen Stein Arild Degrum som banker ballen i lengste hjørnet. Snaue ti minutter senere er Degrum på farten igjen, han treffer stolpen men Vemund Garden er på returen og setter inn vertenes andre scoring for kvelden. 

Driv åpner 2.omgangen best og jager ny scoring. Da timen er godt passert er kampen avgjort. Først header Simen Nordhagen inn sin første scoring for året på en dødball, før Degrum setter sin andre for kvelden minutter etter. 

Defensivt har blåtrøyene full kontroll og Mysen skaper ingenting den siste halvtimen. Hjemmelaget kontrollerer kampen med god intensitet i presset, god balanse og vinner overbevisende i en seier som strengt talt burde vært større. 

Martin Renolen fikk for øvrig sin offisielle debut for A-laget da han entret banen de siste tjue minuttene. 

Neste kamp for Driv er borte mot HSV tirsdag 26.april. 

Neste hjemmekamp er tirsdag 10.mai mot Ekholt. 


Kampfakta:

Driv-Mysen 4-1 (2-1)

Mjær stadion, ca 60 tilskuere 

Laget: (4-3-3) 

Theo Jørgensen

Simen Nordhagen, Benjamin Røkeness, Dennis Hoel, Shane Olsen 

Stein Arild Degrum, Matas Jakubonas, Fredrik Skøyum 

Christer Finnerud, Marius Nyquist, Vemund Garden 


Innbyttere:

Henrik Stubberud

Martin Renolen 

Tobias Korsæth 


0-1 selvmål 11 min 

1-1 Stein Arild Degrum 25 min

2-1 Vemund Garden 34 min

3-1 Simen Johan Nordhagen 62 min

4-1 Stein Arild Degrum 66 min


Driv IL FotballLokaloppgjør søndag - Driv-Enebakk på Mjær stadion kl.15.00

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 18. Mar 2022

Søndag spiller A-laget sin tredje treningskamp, motstander denne gangen er nabo Enebakk IF. Arkivfoto: Magne Berg

Guttene i blått har lagt en god treningsperiode bak seg og to treningskamper. Begge kampene er vunnet, senest med 9-0 over V/S på mandag. Nye muligheter venter på søndag når EIF kommer på besøk. Dette blir første oppgjøret mellom naboene siden 2016, den gangen vant de blåkledde 10-1... 

Kiosken er naturligvis åpen, våren har meldt sin ankomst og avspark er klokken 15.00 på Mjær stadion. 

Kommer du? 

Troppen:

Sigurd Dynna

Shane Olsen

Joachim Flåten

Tobias Korsæth

Daniel Brunstrøm

Stein Arild Degrum

Matas Jakubonas

Henrik Stubberud

Sean Olsen

Marius Nyquist 

Fredrik Skøyum

Stian Jakobsen

Theo Jørgensen

Mats Haug

Christer Finnerud

Vemund Garden


Driv IL Fotball Status og treningskamper A-laget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 2. Mar 2022

A-laget er godt i gang med oppkjøringen mot en ny sesong. Noen spillere ut, noen spillere inn og et forsterket trenerteam er nytt av året. Nå i mars starter også treningskampene. (Foto: Magne Berg)

Våre beste og eldste menn har trent godt siden slutten av januar og forbereder seg til en spennende sesong med mange lokaloppgjør. Med motstandere fra Indre Østfold, Follo og Mosseregionen blir det i år en kortreist divisjon. Noen spillere er ute, samtidig har et par kjente fjes gjort comeback. 

Spillere ut:

Preben Jensen (militæret)

Daniel Christiansen (militæret)

Anders Grøholt (skole) 

Spillere inn:

Joachim Flåten

Tobias Korsæth 


Trenerteamet er forsterket. Coach Randem har flydd solo med guttene de siste årene, men i år består trenerteamet også av Vetle Halvorsen og Roar Killerud. Solvejg Lorenz holder orden på trekløveret fra laglederposisjon. 


Allerede førstkommende lørdag, 5.mars spiller A-laget årets første treningskamp. Den går borte mot Mysen kl.14.00 på Mysen kg. Etter det kommer treningskampene på løpende bånd, alle hjemme på Mjær stadion. 

Mandag 14.mars kl.20.00 Driv-Vansjø/Svindal

Søndag 20.mars kl.15.00 Driv-Enebakk 

Mandag 28.mars kl.20.00 Driv-Trøgstad/Båstad

Søndag 3.april kl.14.00 Driv-Hobøl 


Driv IL Fotball TINE fotballskole 2022 - påmeldingen er nå åpen!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 1. Mar 2022

Driv IL arrangerer TINE fotballskole for 11. året på rad! I år som i fjor blir det også gratis lunsj til alle deltagerne! 

Årets TINE fotballskole går av stabelen uken før skolestart, 8-11 august hver dag kl.10.00-14.00. Fotballskolen koster kr.1265,- og i prisen inngår sekk, t-skjorte, drikkeflaske, fotball, diplom, i tillegg til lunsj og drikke hver dag. Det blir også servert frukt og grønt alle dager. Vi har plass til 120 deltakere. Historisk sett er fotballskolen fullbooket lenge før fristen, så det lønner seg å være tidlig ute. Påmeldingsfristen er 24.juni. Årets deltagere må være født mellom 2010-2016. 

Dyktige instruktører fra både guttenes og jentenes juniorlaget og A-laget er årets trenere og veiledere.

Vi har nå god erfaring med smittevernvennlig gjennomføring av fotballskolen og dette har selvsagt fortsatt høyt fokus.   

Påmelding gjøres her 

https://www.deltager.no/event/driv_il_tine_fotballskole_2022_08082022#init