Theo med dobbeltrolle i straffedrama: - Coach fortalte hvor jeg skulle slenge meg

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 14. Feb 2019

(Driv-Hvam 3-1) Blåtrøyene fortsetter sesongoppkjøringen mot en ny sesong og onsdag fikk de besøk av Hvam fra Nes i Akershus. Theo fikk en dobbeltrolle i en omdiskutert straffesituasjon, men tok til slutt en fortjent seier i årets andre treningskamp. (Arkivfoto: Magne Berg)

A-laget manglet hele 9 spillere til kveldens kamp, men har heldigvis en god bredde i årets tropp.

Kampen åpner med et lite overtak til gjestene, så det er litt mot spillets gang da Vetle setter inn kveldens første mål etter en glimrende overgang.

Minutter etter sklir Anders og Hvam kommer alene med Theo. Keeperkjempen ruser ut i håp om å nå ballen, men feier ned gultrøyen og dommeren peker korrekt på straffemerket. Hvam-spillerne vil også ha rødt kort på burvokteren, men dommeren lar det gå med det gule. Straffesparket går hardt ned mot hjørnet, men unge Jørgensen varter opp med et tigersprang og fortsetter å stenge butikken. - Coach fortalte hvor jeg skulle slenge meg forteller Theo til Drivposten.

Lagene går til pause på stillingen 1-0.

Andre omgangen er bare minutter gammel da Nyquist skrur inn et hjørnespark og dobler ledelsen. I denne perioden er hjemmelaget best og har full kontroll på de tilreisende.

Bortelaget legger inn en sluttspurt det siste kvarteret og minuttet før slutt reduserer de på en kontring. Direkte fra avspark snapper Nyquist ballen og lobber elegant inn sin andre scoring for dagen.

A-laget vinner sin andre strake treningskamp og har fått en god start på 2019.

Driv-Hvam 3-1 (1-0)

Mjær stadion

Laget: (4-3-3) Theo, Stein, S. Skøyum, Anders, M. Skøyum, Vetle, F. Skøyum, Sørsdal, Nyquist, Rustad, J. Hov. Innbyttere: Haug, Sean, Jørgen.

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 13. Feb 2019

Sesongoppkjøringen til A-laget er i gang. Kulde og snø har hindret en del av det kollektivet treningsarbeidet, men med en disiplinert spillergruppe så er dette tatt igjen med egentrening. Treningskampene kommer på løpende bånd gjennom vinteren og i januar fikk Spydeberg unngjelde da blåtrøyene vant 4-0 i årets første test.

I dag, onsdag kommer romerikingene fra Hvam på besøk. Gultrøyene fra Nes kommune er på vei oppover og rykket i fjor opp etter seier i 14 av 18 kamper. Lagene møttes senest i AFSK innecup i januar. Blåtrøyene trakk det lengste strået da Vemund scoret seiersmålet i kvartfinalen etter ekstraomganger. Det er grunn til å tro at det blir jevnt også denne gangen.

A-laget mangler flere kjente fjes i kveld. Brødrene Røkeness holder quizkveld på kafeen, Vemund Garden leker journalist hos VG, Stian Skøyum og Bror Løland er travle med studier og stakkars Matas har blitt syk. I tillegg sliter Hoff med strekk, Matta har slått en eller annen kroppsdel og Flåten knakk foten da han forsøkte å skyte på mandagens trening. En helt vanlig dag på jobben med andre ord for Coach Randem som har tatt ut følgende tropp (les resten)