Overbeviste mot Langhus: - Vi framstår tryggere defensivt

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 9. Mar 2018

(Langhus-Driv 0-1) Vinterens tredje treningskamp ble en oppvisning i sjansesløseri fra Drivspillerne. Et solid forsvarspill gjorde uansett at det holdt med en scoring for å slå de burgunderrøde fra Langhus. Langt tryggere defensivt mente flere av gutta. (Arkivfoto: Magne Berg)

Som mot Oppegård i forrige uke var det en stor tropp som tok turen ut av bygda for å spille ball. Driv åpnet kampen klart best og lykkes godt med det høye presset. Gang på gang får gjestene gunstige brudd og kommer seg til flere halvsjanser. Langhus er faktisk ikke inne på Drivs banehalvdel de første minuttene.

Bror Felix kommer til den største sjansen, men er ikke helt presis med avslutningen. Det er han ikke alene om denne kvelden. Halvtimen er passert når Flåten bryter et oppspill og finner Sørsdal. Veteranen løfter blikket og finner Fredrik med en glimrende pasning og sistnevnte bredsider ballen i mål.

Minutter etter får vertene straffe etter at en overivrig Flåten byr en burgunderrød opp til dans. Straffen går i mål, men dommeren underkjenner og straffen må tas på nytt. Denne gangen treffer hjemmelagets eksekutør stolpen og bortelaget går til pause med ledelse.

I pausen bytter hvittrøyene 5 mann.

Driv åpner også 2.omgang best og har muligheten til å putte både en og to scoringer, men er ineffektive foran mål. Langhus overtar banespillet utover i omgangen, men gjestene har god kontroll bakover.

Det siste kvarteret av kampen får Driv flere enorme muligheter. Først setter Nyquist ballen i mål på pasning fra Vemund, men scoringen annulleres feilaktig for offside. Kenneth Rustad får så en vannvittig mulighet, men beina spiller ikke på lag og ballen går til slutt via stolpen og ut. Nyquist og Rustad får også hver sin mulighet på hode, men begge går like over mål.

Langhus ypper seg noe på slutten, men bortelaget kontrollerer inn seieren og viser prov på godt forsvarspill. Nettopp forsvarsspillet får god trening neste helg, da skal A-laget møte 4.divisjonslaget Nesodden på Berger kunstgress.

Langhus-Driv 0-1 (0-1)

Laget: (4-3-3) Theo, Matta, Flåten, Benjamin, Hoel, Sean, Høvik, Haug, Felix, Sørsdal, Fredrik. Innbyttere: Dennis, Hov jr, Matas, Nyquist, Vemund, Kenneth.

0-1 Fredrik Skøyum 32 min.