Jonas Bakken klar for Lyn

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 14. Mar 2018


Tidligere Drivspiller Jonas Bakken er klar for Lyn. Storscoreren har skrevet under en kontrakt som binder han til den tidligere Eliteserieklubben ut 2018 sesongen. (Foto: Lyn Toppfotball Facebook) 

21-åringen fra Ytre har vært på prøvespill i en rekke klubber i vinter, blant annet i Elverum og Fredrikstad. Valget falt til slutt på Lyn etter å ha imponert på trening. "Jonas har vært med oss i noen uker, blitt bedre og bedre for hver økt og har vist at han har ferdigheter vi ikke har i stallen per nå. Han er innstilt på å jobbe knallhardt for å utvikle disse videre, og da kan han bli en toppscorer også på dette nivået", forteller en optimistisk Lyn-trener Thomas Andre Ødegaard til Lyn sine hjemmesider. 

Jonas har de siste sesongene spilt for Ski der han har scoret mål for moro skyld. 

Til Lyn sine hjemmesider sier Bakken: 

Jeg gleder meg til å komme igang for fullt i rødt og hvitt, og spesielt gleder jeg meg til å score foran Bastionen. Jeg skal gi alt både på og utenfor banen for å bidra til at Lyn kjemper om opprykk i år" forteller hovedpersonen selv, og avslører at han lenge har ønsket å spille for Lyn.

"Jeg har fulgt med klubben lenge og syntes det er utrolig kult å få sjansen til å spille for en så stor klubb. Samtidig håper jeg også å sette Ytre Enebakk på fotballkartet" ler spissen.

Lyn skriver også at Enebakk Avis nå vil få mer å skrive om i sportsspaltene i tillegg til Heidi Weng. 

Driv IL ønsker Jonas lykke til i Lyn!


Driv IL Fotball  

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.