Møter Nesodden på lørdag: - En skikkelig test for vår del

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 14. Mar 2018

A-laget tar turen til Berger lørdag for å møte Nesoddens beste menn. Kampen blir den siste før påske og halvøyalaget blir en skikkelig test for blåtrøyene. (Foto: Vemund Garden)   

Treningskampene i vinter har gitt jevn stigning og Drivs utvalgte har vist fremgang mot motstandere, som alle holder til i 5. divisjon, en divisjon over blåtrøyene. På lørdag venter Nesodden, som i fjor endte midt på tabellen i 4.divisjon. I år er målet å kunne kjempe om opprykk til Norsk Tipping-ligaen (3.divisjon) 

A-lagets trener, Mads Randem, mener det blir en skikkelig test for sine gutter. - Nesodden er et ballsikkert og teknisk lag som vil gi oss en skikkelig test på hvor vi står, spesielt defensivt sier Randem. - Vi har vist fremgang i vinter, tross dårlig treningsgrunnlag, spesielt kampen mot Langhus var vi gode i lange perioder fortsetter Randem.


Selv om det skiller to divisjoner mellom lagene mener Randem at det ikke er håpløst å få med seg et godt resultat fra kampen. - Vi har spisskompetanse i begge ender av banen og kan straffe Nesodden både på overganger og dødballer forteller Coach. Samtidig påpeker han at det verken deles ut poeng eller medaljer i treningskamper, men; - Vi vil alltid vinne!  

Nesoddens trener, Geir Harald Smith, varsler at han stiller med sine beste menn og vil bruke kampen til å sette starteleveren foran sesongen. - Vi starter med våre beste og slipper til noen innbyttere utover i 2.omgang uttaler Smith. 

Redaksjonen har via upålitelige kilder fått tak i troppen som blåtrøyene sender til halvøya på lørdag. 

Theo Jørgensen, Benjamin Røkeness, Mats Haug, Dennis Hoel, Markus Høvik, Stian Stubberud, Felix Løland, Mathias Hov, Stian Skøyum, Dennis Røkeness, Fredrik Skøyum, Kenneth Rustad, Marius Nyquist, Joachim Flåten, Eirik Sørsdal. 

Kampstart er lørdag kl.12.00 på Berger kunstgress.




Driv IL Fotball  

  

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.