Solid generalprøve fra A-laget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 4. Apr 2018

(Driv-Fjellstrand 4-0) A-laget tar med seg en god porsjon selvtillit etter en ny seier i oppkjøringen. Riktignok stilte gjestene noe svekket, men blåtrøyene var klart best i alt og det ble en solid generalprøve en uke før seriestart. (Foto: Magne Berg)

Åpningskvarteret foregår kun inne på Fjellstrands halvdel. Hjemmelaget er direkte, aggressive og kommer til flere sjanser. Blant dem er en toneangivende Mats Haug med et godt distanseskudd. Høyt press er den nye resepten av året for A-laget og dette betaler seg snaut halvveis i omgangen. Driv vinner ballen midt inne på bortelagets halvdel, Nyquist setter opp Vemund som kontrollert setter inn 1-0.

Halvtimen er passert da historien gjentar seg. Denne gangen er det Haug som vinner ballen, finner Stein som triller ballen i hjørnet og dobler ledelsen for vertene. Like etter er det den hjemvendte, Markus Høvik, som drar til fra 20 meter og bare en glimrende redning hindrer scoring i hjemmecomebacket.

På overtid av omgangen kommer kveldens tredje scoring. Matta bryter fint og trer igjennom Nyquist som utfordrer og banker ballen i lengste hjørnet. En glimrende regissert kontring og lagene tar pause på 3-0.

I 2.omgang gjøres det en del bytter og det bærer det offensive spillet en del preg av. Rytmen er dårlig og det blir lite flyt fremover. Bakover har de blåkledde god kontroll og slipper bare til gjestene ved få anledninger.

Kenneth har trent lite ball i vinter og viser at han er noe rusten med touchen. Innsatsen er det ikke noe å si på og han gjør det svært ubehagelig å være Fjellstrandspiller. Fire minutter før slutt får han også betalt i form av nettkjenning. Felix vinner ballen høyt på sin venstre side, han finner Kenneth foran mål som får en enkel jobb med å sette lagets fjerde scoring.

A-laget vinner en fullt fortjent seier som burde vært større. Enda viktigere er det at laget holder buret rent for andre gang på rad og virker til å ha et fundament å spille på når seriespillet trår til. Bredden i laget er også bedre. Flere spillere har kommet til og selv om noen er forsvunnet er det tydelig å se at de yngste har tatt et nytt steg og etablert seg som seniorspillere.

Seriestart er onsdag 11 april borte mot Abildsø. Første hjemmekamp er onsdag 18 april kl.20.15.

Driv-Fjellstrand 4-0 (3-0)

Laget: (4-3-3) Theo, Dennis, Flåten, Benjamin, Matta, Stein, Markus, Haug, Vemund, Nyquist, Fredrik. Innbyttere: Kenneth, Felix, Matas, Hov, Sean.

1-0 Vemund 21 min (Nyquist)

2-0 Stein 33 min (Haug)

3-0 Nyquist 45 min (Matta)

4-0 Kenneth 86 min (Felix)