Avgjorde helt på slutten - Ikke skarpe nok mener Coach

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 11. Mai 2018

(Driv-Klemetsrud 1-2) I en tøff og tett batalje falt avgjørelsen bare minutter før slutt. Til tross for en god defensiv kamp og noen store sjanser fremover var det gjestene som stakk av med alle poengene. - Vi er ikke skarpe nok i boksen oppsummerer Coach Randem. (Foto: Magne Berg)

Optimismen var stor etter to seire på rad, men hjemmelaget kommer dårlig i gang i det vakre vårværet. Det defensive sitter, men manglende presisjon fremover gjør at bortelaget tilriver seg et godt initiativ.

En omgang like fattig på sjanser, som journalisten er på gode sammenligninger er i ferd med å ebbe ut og høydepunktene foregår alle andre steder enn på banen. Av nyttige ting å nevne må det være at Vangebollene ble solgt ut før kampstart og at det for året ble satt rekord i antall bedrevitere (les tilskuere)

Fem minutter før pause smeller det. Stian Skøyum gir alt i en duell, men kolliderer samtidig med motspilleren. Resultatet ble et kutt over øyet, tur til legevakta og syv sting. Ellers gikk det bra med hardhausen. Litt tumulter ble det i etterkant, men en kjapp irettesettelse av Lill Marita roet gemyttene umiddelbart.

Stian Skøyum fikk seg en skikkelig karamell etter denne duellen. (Foto: Magne Berg)

Lagene kjøler seg ned i pausen på stillingen 0-0.

Blåtrøyene åpner 2.omgang best. Først får Kenneth en kjempemulighet på bakerste stolpe, men avslutningen går over mål. Like etter skaffe Haug frispark i god posisjon. Nyquist setter ballen rett i muren fra 17 meters hold.

Snaue timen er passert da Klemetsrud kontrer. En lur avslutning fra hjørnet på 16-meteren sniker seg inn i lengste hjørnet og bortelaget tar ledelsen. Vertene svarer fem minutter senere. En god gjenvinning høyt i banen sender Felix igjennom som avslutter iskaldt nede i hjørnet og lagene er like langt. Scoringen var lysluggens første for sesongen.

Her utligner Felix med sin første scoring for året. (Foto: Magne Berg)

Etter utligningen er det Driv som styrer det meste. Det skapes ikke all verden til sjanser, men de få som kommer er gode muligheter. Størst er Sørsdal sin som får skuddet blokkert fra 8-9 meters hold. Igjen bytter blåtrøyene formasjon utover i 2.omgang og får tilsynelatende bedre kontroll. Bortelaget skaper ingenting.

Siste halvdel av omgangen kommer Matas Jakubonas inn og bemerker seg umiddelbart. Med stor aggressivitet som en illsint chihuahua tar han for seg i duellene og plager motstanderne fra Klemetsrud. I tillegg skaper han mer ro med ballen i laget og gjør en glimrende figur, gutten med røtter fra Baltikum. Spørs om ikke Coach burde hatt han med fra start...

Jakubonas la ingenting i mellom i duellene og det gjorde vondt å være fra Klemetsrud. (Foto: Magne Berg)

Med drøye fem minutter igjen får de tilreisende en dødball. Ingen følger Ugonna Echem som vinner duellen med Theo og stusser laget sitt i ledelsen. Hjemmelaget forsøker å svare, men skaper lite på slutten, der gjestene faktisk er nærmere sitt tredje enn vertene er utligning.

Klemetsrud stikker av med alle poengene i en tett og jevn kamp der lagene har hver sin omgang. Coach Randem var fornøyd med guttene sin innsats, spesielt i 2.omgang men mener at laget hans ikke er skarpe nok i de avgjørende situasjonene. Neste uke venter Lambertseter på bortebane før Manglerud/Star kommer til stadion onsdag 23 mai.

Driv-Klemetsrud 1-2 (0-0)

Mjær stadion, ca 50 tilskuere

Laget: (4-3-3) "DRIVBØRSEN"

Theo Jørgensen 5 - Lite å gjøre egentlig, trygg i det lille som kommer. Slipper inn 2.

Dennis Røkeness 6 - Solid. Gjør få feil.

Stian Skøyum 6 - Holder nullen så lenge han er på banen. Må av med stygt kutt.

Benjamin Røkeness 6 - Veldig ivrig. Litt på etterskudd av og til, men redder seg fint inn.

Dennis Hoel 6 - Hans beste kamp så langt i år. Har kontroll på den temposterke vingen.

Stein Arild Degrum 5 - Jobber hardt som alltid, men lykkes ikke med alt denne kvelden. Assist.

Eirik Sørsdal 5 - Ikke hans beste kamp. Kommer mer til sin rett når han flyttes frem.

Mats Haug 5 - Enorm vilje og kapasitet. Sliter i perioder med presisjonen.

Felix Løland 6 - Starter svakt, men spiller seg opp. Scorer og gjør en bra jobb på backen siste 30

Marius Nyquist 5 - Prøver mye, men ikke venn med touchen. Ikke hans beste kamp.

Vemund Garden 5 - Stor løpsvilje, men som rekkekameratene blir han lite brukt.

Innbyttere:

Kenneth Rustad 5 - Får en annen dimensjon når han kommer inn, men skaper lite.

Fredrik Skøyum 5 - Jobber hardt, men får lite betalt. Skaper ikke mye.

Matas Jakubonas 7 - Kommer inn, tar tak og trykker til. Tar ansvar i sitt årsbeste.

Sean Olsen 4 - Kommer inn siste minuttene og rekker ikke bemerke seg. En lagspiller.