Hjemmekamp i kveld kl.2015 - Siste nytt om troppen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 12. Jun 2018

Onsdag er det ny hjemmekamp for A-laget. Serien er halvspilt og Driv er plassert på en 7.plass, men det er kort vei både opp og ned på tabellen. Bortemøte med guttene fra Østensjøvannet endte med en 5-3 seier til blåtrøyene. 

Før denne kampen er det klart at Vetle Basma er tilbake. Den høflige guttebassen er på plass etter endt håndballsesong og studier. Markus Høvik fikk en ekstra gjennomkjøring fredag og begynner sakte, men sikkert å få russetiden ut av kroppen. Stein Arild er utilgjengelig da han for tiden er på ferie og kombinerer lett trening, med Gyros og Efes.

Stian Skøyum soner ferdig sin karantene og er utilgjengelig. Flåten og Matta er fortsatt ute med skader. Ryktene skal dog ha det til at Flåten ble observert på supportercup lørdag, men ble benket til fordel for Mathisen (52) som sist ble sett som supersupporter på forrige hjemmekamp.  

For øvrig kan sikre kilder rapportere om at A-laget hadde avslutninger på gårsdagens trening. Kort oppsummert, så mangler det 3 baller i lagbaggen til guttene. Spesielt Nyquist skal ha blitt plaget stort av forrige ukes nevnte allergi. 

Uansett mønstrer Coach Randem 18 mann, (11 fra start) når Abildsø står på motsatt side i kveld. 

Kiosken er åpen med ferske Vangenboller. 

Kampstart kl.20.15

Kom deg på kamp!


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.