Seier for begge seniorlagene i serieåpningen

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 18. Aug 2021

Begge seniorlagene åpnet sesongen på hjemmebane denne uka og begge lagene fikk en god start. (Arkivfoto: Magne Berg)

(Driv-Ås 2 3-2) A-laget åpnet mandag og tok i mot Ås 2. Hjemmelaget dominerte den første halvtimen og ledet fortjent etter scoringer av Fredrik Skøyum og Marius Nyquist. Det siste kvarteret av omgangen senket de blåkledde seg noe, men gikk til pause med en tomåls ledelse.

A-laget er best også i 2.omgang, men er slurvete på den siste tredjedelen. Bakover har blåtrøyene god kontroll, men drøye kvarteret før slutt får bortelaget en redusering ut av ingenting. Eirik Haug svarer umiddelbart med en sylfrekk scoring fra skrått hold. Med under ti minutter igjen reduserer gjestene nok en gang. En noe nervøs avslutning på kampen, men vertene står godt og ror i land en fullt fortjent seier.

Neste hjemmekamp for A-laget er 26.august kl.20.00.

Kampfakta:

Driv-Ås 2 3-2 (2-0)

Mjær stadion, ca 70 tilskuere

Laget: (4-3-3)

Matta, Simen, E.Haug, Benjamin, Stein, Preben, Dennis, M.Haug, Nyquist, Vetle, Fredrik.

(Driv 2-Varteig 4-0)

B-laget fikk en god start på sesongen. Laget bestod hovedsakelig av juniorspillere, fylt på med et par seniorer og guttespillere.

Christer Finnerud ga hjemmelaget ledelsen halvveis i 1.omgang og stillingen stod seg til pause. I 2.omgang er det kun ett lag på banen. Bortelaget er slitne og kommer seg sjelden over på vertenes halvdel. Etter 65 minutter scorer debutanten, William Hellerud (15) i sin første kamp på seniornivå.

Henrik Stubberud fastsetter sluttresultatet til 4-0 med et godt langskudd like før slutt.

B-lagets neste kamp er borte mot Tistedalen 2 25.august.