Nok en uavgjort for A-laget

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 5. Sep 2014

Klappet sammen, ledelsen spist opp på under en halvtime.

Torsdag kveld reiste A-laget utover i retning Slependen for å møte Jardar på Bjørnegård kunstgress. Et lag guttene beseiret komfortabelt tidligere i sesongen. Jardar har ligget under streken gjennom hele sesongen, men har i høst startet klatringen etter å ha forsterket laget i tillegg til allerede etablerte spillere som Eirik Markegård og Mads Clausen. (begge spilte cupfinalen for Follo i 2010)
Driv bestemte seg for å ta tak i denne kampen, som den forrige, med å være aggressive og direkte med ballen, i tillegg til stor disiplin defensivt. Innledningsvis lykkes vi med dette og allerede etter 5 minutter blir Ole spilt igjennom og setter inn 1-0 til bortelaget.
7 minutter senere er det Ole som er servitør når Kjell setter inn 2-0 etter en glimrende overgang. Resten av omgangen er tett og jevn, men vi har stort sett full kontroll bakover og keeper for dagen, Shangar, rydder opp i det lille som kommer. Til pause står det 0-2.
2.omgangen starter som den første. Et aggressivt Driv går rett i angrep og Ole lobber elegant inn 3-0. En noe frustrert Vemund ønsker på dette tidspunktet å entre banen, da han ser at Ole er i ferd med å stikke fra med toppscorertittelen.
Etter 60 minutter tror nok de fleste på Bjørnegård at kampen er punktert da Ole flesker til med en av årets scoringer. Etter et kort hjørnespark får han ballen tilbake, drar seg inn mot 16-meteren og limer ballen i motsatt kryss! En fantastisk avslutning. Dessverre skal det vise seg at hjemmelaget har et solid reservedekk denne kvelden. Den siste halvtimen blir et lite mareritt for gutta fra Ytrebygda. Rett etter 4-0 scoringen reduserer Jardar til 1-4 og tenner et lite håp. Minutter etter er de på farten igjen og reduserer nok en gang. Kampbildet roer seg noe og vi har igjen tilsynelatende kontroll.
Etter 84 minutter får Jardar frispark på 18 meters hold. Ekspeditør Eirik Markegård har sett seg lei av å bomme og skruer ballen over muren og i mål til 3-4. Vi sliter med organiseringen, virker slitne og stresset på slutten og opphentingen er fullført da hjemmelagets spiss får vende opp på 20 meter og banker ballen i nettet i det 90.minutt. Blytungt for et bortelag som leverer glimrende i 60 minutter, men sliter med å fullføre denne kvelden. Det ender med nok en uavgjort på bortebane, den 4 for sesongen.
Etter matchen hadde et knippe av spillerne en liten samtale hvor vi enes om at vi må ta med det som er bra og forsøke å forlenge de periodene. Det starter vi på allerede neste torsdag, da Nesodden kommer på besøk på Mjær. Avspark kl.20.15.

Laget: (4-4-1-1)

Shangar, Tobias, Dennis, Flåten, Arnesen, Ludvik, Sørsdal, Nyquist, F.Skøyum , Ole, Kjell.
Innbyttere: Nordlie fra 70.min. Troy fra 84.min. Ubenyttede: Vemund, Artan, M. Høvik.