Good performance, bad result!

Postet av Driv Idrettslag - Fotball den 21. Sep 2014

Fredag kveld møtte G16 Grei på bortebane. Med en skadeplaget tropp gjorde Bjørnar Jacobsen comeback på høyreback og leverte en imponerende kamp.
Forrige besøk på det slitte kunstgresset endte med et stygt 0-7 tap etter å ha blitt rundtspilt i 2.omgang. Denne kampen viste seg tidlig å bli noe helt annet. Etter en jevn innledning tar hjemmelaget ledelsen etter noe soft forsvarspill av våre gutter, men kun få minutter senere utligner vi på dødball ved Stian Stubberud.
Spillesmessig er vi fullt på høyde med Grei og greier i lange perioder å holde i ballen, men vi blir litt ubesluttsom på siste 1/3 så de store sjansene uteblir. Dette blir vi da straffet for, som man blir på dette nivået og Grei får 2 mål og går til pause med 3-1.
2 omgang er knapt i gang når en av Gonellas mange presise dødballer nok en gang treffer pannebrasken til Stubberud, ny redusering og 3-2. Etter dette åpner kampen seg og begge lag kommer til noen målsjanser, dog uten utelling.
Halvveis ut i omgangen glipper det dessverre bakover og hjemmelaget øker til 4-2. Veldig synd da vi var inne i en god periode og skapte et par enorme muligheter. Vi endrer fra 4-3-3 og legger om til diamant på midten for å skape et trykk på slutten. Det lykkes vi delvis med, men uten å redusere og på tampen kontrer Grei inn sitt 5 mål for kvelden og punkterer kampen.
Til tross for at vi reiste hjem uten poeng var det mange positive ting å ta med seg. Vi lærer ekstremt mye av god motstand og gutta tar stadig nye steg. Veldig bra for utviklingen til dere som skal videre med juniorfotball neste år!
Kort oppsummert så blir det en bra prestasjon med et dårlig resultat, men det kommer kanskje neste gang?