Sesongforberedelser på Mallorca?

Postet av Driv Idrettslag den 21. Nov 2011

Fotograf og syklist: Jon Kristian Jacobsen.

Mange sykkelryttere forbereder sesongen med en tur til Mallorca rundt påsketider. Det er tradisjon i mange av klubbene. Det er ingen umulighet for vår nystartede sykkelklubb heller, og faktisk er det en del som allerede har bestemt seg.

Jon Kristian Jakobsen og Lars Atle Holm har allerede booket turen, flere er i tenkeboksen......

De fleste sykkelklubber arrangerer IKKE felles turer, men tipser om ulike reisemål og tidspunkt. Den enkelte må så ordne det praktiske med bestilling av fly og opphold selv, men det er ikke vanskelig.

Tradisjonelt er tiden før og etter påske fine tider å besøke Mallorca på, og spesielt hyggelig blir det om flere går sammen om å avtale tidspunkter som passer.
Jon Kristian Jakobsen og Lars Atle Holm reiser tirsdag den 10. april med retur en uke senere, altså tirsdag 17. april.
Det er noen til som vurderer å slenge seg med, men er fortsatt i tenkeboksen.

Jo flere kjente vi blir, jo lettere er det å organisere ulike turer med forskjellig intensitet og lengde.
Det oppfordres at gruppens medlemmer avtaler dette enkeltvis, og spinningen/søndagsturene er et bra sted. Det kan være smart å være tidlig ute da prisene spesielt på fly fortsatt er svært gunstige.

Det stedet og turopplegget som de fleste benytter seg av (også Jon Kristian og Lars Atle) er: http://velotelmallorca.no/index.php?catID=0&catname=Forsiden
Dette opplegget drives av Tom Martin Biseth som er et kjent sykkelnavnSykler i meget god stand kan leies for en relativt billig penge.
Flyreisen gjøres enklest (og billigst) gjennom Norwegian, som flyr direkte.

Mallorca er et eventyr for syklister, og det er mange norske som bruker ukene før-/etter påske til å få mange mil i bena, og litt sol på kroppen.

Les mer hva norges beste terrengsyklist mener om Mallorca her:http://fagerlimtb.blogspot.com/2009/12/mallorca-sykkel-guiden-les-og-drm_20.html

Håper flere har anledning og lyst til å ta turen, og oppfordringen er å bestille turen. Dette må altså den enkelte ordne selv!

Lykke til, og god tur.
Hilsen Atle Killerud


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.