Theo, Jørgen og Ranja deltok på Nordåsenrennet 23/03-2013

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 24. Mar 2013

Rennet var et fristilrenn med fellesstart i strålende sol og med fantastiske løyper. Med totalt 640 påmeldte var dette et stort renn.

Med hele 67 påmeldte i klassen G 12 år kjempet Theo seg inn til en bra 47 plass. Godt jobba Theo!

Ranja gikk i klassen J10 hvor det var 30 påmeldte. Hun sto i første startrekke og tok raskt ledelsen ut fra stadion. Hun klarte å holde feltet bak seg helt inn til mål og gikk inn til en fin 1 plass, 10 sekunder foran 2 plassen.

Gratulerer Ranja!

Jørgen startet i klassen G9 hvor det var 30 startende deltagere. Han tok ledelsen ut fra start og det var tre løpere som stakk fra hovedfeltet. Jørgen lå først av disse helt frem til midten av løpet da han var uheldig og falt, da benyttet de andre muligheten og stikke fra. Jørgen hentet opp igjen forspranget, men måtte se seg slått med 2 sekunder på målstreken.

Gratulerer så mye med en fin 3 plass Jørgen!