KARUSELLRENN 13. FEBRUAR

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 10. Feb 2013

Det siste ordinære karusellrennet arrangeres onsdag 13.feb. Det går i fristil.  Invitasjon karusellrenn 2013, Kart over lysløypa 2013, Løypelengder 2013 Det står løypevakt på skistadion (Terje S), på vending 500 meter (Susan B. E), på ut krysset i 1.5 km (Heidi M), på vending 1,5 km (Urban A) og på vending 2 km ( Vidar J). Vaktene ute i løypa vil stå til de voksne kommer.

Startnummer/etterpåmelding på klubbhuset kl 17.30-18.00. Dere som alt har gått 1 renn står som forhåndspåmeldt til dette rennet. Vi hadde premieutdeling på det forrige rennet (det regnes som renn 3 fordi det første rennet ble avlyst og vi følger rennplanen) Men alle som har gått minst 1 renn skal få premie. Så fikk du ikke premie sist, så får du det nå :-)

Tusen takk til dere som har jobbet iherdig med å måke snø inn i løypa der skogsmaskinen har vært :-) Det er en tung jobb og det er lite snø rundt løypa.
Dere må derfor fortsatt regne med rufsete forhold, spesiet på ut siden i 1,5 km. Så å droppe de beste skiene er nok lurt.

Astrid Celius
Rennleder.Tlf: 900 68 834
Det er flott at dere har meninger og jeg vil gjerne høre hva dere tenker om ting, så send meg en mail slik at det er mulig å svare dere på en ordentlig måte. astolf_celius@hotmail.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.