STØTT SKIGRUPPA OG KJØP ULLMAX TØY SOM IKKE KLØR!

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 7. Okt 2012

Høsten er på plass, og med den kommer mail fra Langrenngruppa med tilbud om å kjøpe treningsklær i microfiber og/eller merinoull. Ved å handle produkter fra Ullmax AS tjener langrennsgruppa penger som senere kommer utøverne til gode.
Det har i høst kommet en ny kolleksjon sokker i tillegg til tidligere produkter, som er beregnet på mer aktivt bruk. Klærne er rimelige og av god kvalitet, og ullklærne er belagt med et tynt lag microfiber på undersiden, slik at det ikke klør. Superundertøyet i microfiber ble for eksempel best i test i Runner’s world våren 2012.
Du kan se alle produktene her: www.ullmax.no Tenk julegaver også.

Hvis du velger å bestille direkte viawww.ullmax.no, så husk å velge riktig klubb som da er Driv IL – Langrennsgruppa, før du sender bestillingen. Hvis du velger å bestille via langrennsgruppa,(altså via mail til Siri Saltnes;sirs@online.no) så slipper du å betale frakt. Faktura kommer sammen med varene.

Ved bestilling må vi ha navn og nummer på produkt, antall + størrelse. Størrelsestabell finner du her: www.ullmax.no/page.asp?ID=15

Langrennsgruppa har egen salgsbag,og vi blir veldig glade om noen kan tenke seg å ta med seg baggen til sin arbeidsplass eller til venner/familie og selger varer der, til inntekt for langrennsgruppa. Dette er vår form for dugnadsarbeid.

Mvh Siri Saltnes på vegne av DRIV IL - Langrennsgruppa mob. 92886015
Driv buffen selges også via oss til 125 kr pr stk.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.