KARUSELLRENNET 1. FEB

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 29. Jan 2012

Det er flott om de som vet de skal delta på karusellrennene sender en mail med påmelding til astolf_celius@hotmail.com slik at vi får dere med på lista. Da går det raskere i sekretariatet. Husk fødselsår.

Invitasjon 2012, Løypelengder 2012,

Født 2005 og yngre deltar IKKE på langrennscrossen. Disse starter først og går et vanlig skirenn. Vi sender dem avgårde før alle listene er klare, så de slipper å vente så lenge. Disse går uten tid og kan få masse hjelp gjennom løypa. Følg dem gjerne gjennom løypa, men helst med ski på beina. Må de dras litt eller bæres litt, så gjør det :-) Det skal være gøy på skirenn.

På langrennscrossen snur vi startlisten slik at de som er født 2000 starter først og de som er født 2004 år starter sist. Dette fordi de eldste gjerne er raskere i løypa og da slipper de yngre å bli tatt igjen av de store. Morsommere for alle. Disse går på tid. De går sin vanlige runde, men har da hindringer i løypa på vei ut og på vei tilbake (i 500 meteren) Langrennscross er langrenn med forskjellige hindringer i løypa som baklengsport, bueganger osv. Langrennscross kart ( ikke 100% korrekt)

Fra de som er født 1999 er det vanlig klassisk renn med fellestart i puljer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.