KARUSELLRENN 2012

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 12. Jan 2012

Skigruppa arrangerer karusellrenn i lysløypa ved Drivplassen. Det første rennet er planlagt til onsdag 25.januar. Vi har fått Telenorkarusellen i år også.

Påmelding nå til: astolf_celius@hotmail.com Betaling ved oppmøte når du skal delta på renn. Husk fødselsår når du melder på.
Invitasjon 2012

Mannskapslista er under arbeid, men er snart ferdig. Har du lyst til å bidra med noe, så gi meg beskjed på astolf_celius@hotmail.com Vi er glad for alle om vil hjepe til.
Løypelengder kommer i løpet av denne uka. Litt justeringer, men ikke for de yngre.

0 - 7 år IKKE deltar på langrennscrossen. Disse starter først og går et vanlig skirenn den dagen. Vi sender dem avgårde før alle listene er klare, så de slipper å vente så lenge. Disse går uten tid og kan få masse hjelp gjennom løypa. Følg dem gjerne gjennom løypa, men helst med ski på beina. Må de dras litt eller bæres litt, så gjør det :-) Det skal være gøy på skirenn.

På langrennscrossen snur vi startlisten slik at de på 12 år starter først og de på 8 år starter sist. Dette fordi de eldste gjerne er raskere i løypa og da slipper de yngre å bli tatt igjen av de store. Morsommere for alle. Langrennscross er langrenn med forskjellige hindringer i løypa som baklengsport, bueganger osv. Langrenns cross 2011
Fra 13 år er det vanlig klassisk renn med fellestart i puljer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.