TRENING TORSDAG 27.10 (IKKE REKRUTT)

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 24. Okt 2011

Det er felles avreise til Skullerud fra Clausen kl 17.30 Husk drikke og korte staver!!!
Vi fyller opp bilene, men er avhengig av å få med mange nok som kjører.
Dere må avtale med hverandre og ikke bare regne med at utøveren får plass hos noen. Dere i langløpsgruppa må gjerne bli med på denne treninga.

Alle må skifte til tørt på beina og overkropp når vi er ferdige med økta for å unngå sykdom…. Dette gjelder på alle økter hvor vi ikke har økta i nærmiljø.

Trenerne på Impuls og Turbo
Les hele saken, så finner dere nye litt forklaringer.

Litt forklaringer til dere nye:

RSF = Rulle Ski Fristil, altså Rulleski fristil. Det er rulleski hvor man skyver ut til siden, ganske likt skøyteski.

Elghufs = løping med staver, som er kortere enn de vanlige stavene man bruker når man går på ski. Man løper og bruker stavene aktivt i bakken. Mye brukt i motbakker, intervalltrening.

Skullerud = parkeringen ved Grønnmo søppelfylling. Det er en parkeringsplass når du kjører inn mot Grønnmo og passerer søppelfyllinga og svinger til venstre når veien støter på en bom. Ikke så lett å forklare. Men det er altså innover mot Oslo på Enebakkveien, avkjøring rett etter Klementsrud skole. Men det blir felles oppmøte ved Clausen 17.30 til Skullerudtreningene. Det kommer info på hjemmesiden om det.

Clausen = kjør forbi Vågsenteret mot Oslo, kjør opp til høyre etter Betel og før tennisbanen. Det står skilt Clausen. Litt oppover den veien er det et bygg på venstre siden som det står Clausen på. Det er oppmøtested.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.