TRENING TIRSDAG 24.MAI

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 20. Mai 2011

Infoen under også sendt ut på mail, hvis noen ikke får mail, gi meg beskjed på:

haraldsn@hotmail.com

Heisann, takker for en flott økt på hammeren tidligere i uka, beina mine responderte bra på den hvertfall:)
 
Jeg kommer ikke på denne økta, står banetrening på programmet mitt da. Men det er ikke noe hinder for at dette kan bli en knalløkt!
 
Oppmøte tirsdag 24.mai klokka 18 på parkeringsplassen ved Mjærhallen. Dere varmer opp oppover kjølstadveien, forbi skibygg, gården til Trond Enger, og videre ned til bommen der hvor lysløypa kommer ned. Her starter intervallene. Det er lurt å varme opp i 20-25 minutt, så hvis det tar kortere tid hit, så løp litt til. Klarer ikke helt se for meg helninga på den første bakken der, hvis denne er litt for lett på vei tilbake, så går det ann å starte 100 meter opp fra bommen for å starte/avslutte dragene flatt. Dette må vurderes før start.
 
Dragene går fra bommen og videre innover grusveien. Annahvert drag innover og annahvert tilbake igjen. 3 minutters drag, 1 minutt pause og 8-12 repetisjoner. Husk at en kvalitetsøkt kjennetegnes av jevn fart og gjerne en fartsøkning gjennom de siste dragene.
 
Rolig løping tilbake til Mjær etterpå.
 
Vet syklistene trener denne dagen, men da må dere velge mellom å trampe rundt i trafikken, og å nyte melkesyra i marka:)
 
God økt!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.