TO AV VÅRE JUNIORER HAR VÆRT I AKSJON UNDER JR NM PÅ SELBU

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 16. Mar 2011


Eirik Ek Hagen på 10 km fri.

Eirik Ek Hagen gikk inn til en 75.plass på 10 kilometer fristil, noe Eirik nok ikke er 100% fornøyd med. Han imponerte imidlertid på lørdagens klassiske distanse, da han var veldig nære norgescuppoeng og endte på 42.plass, og denne gangen gikk duellen mellom drivgutta i klar favør av Eirik.

Brage Celius på 15 km fri

Brage har ikke fått det helt til i skøyting så langt i år, men på fredagens 15 km fristil gikk han ett godt løp og ble nr 80. 15 kilometer er en distanse Brage ikke er vant til, så dette var sterkt:)
Lørdagens klassiske renn ble litt tyngre for Brage og han endte på 124.plass
 
 På søndagens kretsstafett gikk begge gutta klassiske etapper. Eiriks lag endte på 68 plass, og Brages lag endte på 97.plass.
 
Med unntak av Finalehelga er da årets norgescup historie. For Eirik sin del har dette vært første året i NC. Eirik har levert stabile resultater inne blant de 40-50 beste. Dette er meget sterkt i ett selskap der de aller aller fleste dedikerer mye av fritiden sin til langrenn. Eirik har i tillegg levert toppresultater i sprint. Eirik har gode utviklingsmuligheter på Hovden, og vi tror Eirik vil kunne etablere seg inne på poengplass allerede til neste år.
 
Brage har vist stor fremgang siden fjorårets sesong, og har levert flere resultater rett over nr.60. Med den treningsviljen Brage viser vil han kunne ta store steg inn mot neste sesong han også.

Takk til Harald Solhaug Næss for tekst og Torolf Celius for bilder. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.