NORGESCUP PÅ BEITOSTØLEN

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 15. Feb 2011

I helgen har være juniorer vært i aksjon under Norgescupen på Beitostølen.

Brage Celius gikk ett sterkt i klassisk og kopierte 61.plassen fra Ål på tilsvarende distanse. Brage har virkelig tatt ett steg fra i fjor, og vi tror Brage kan gå seg inn blant de 50-60 beste allerede under NM på Selbu. På søndagens fristil fikk Brage problemer med kulda og gikk inn til en 101.plass

Eirik Ek Hagen gikk 2 gode løp på Beitostølen med en 49.plass i klassisk og en 50.plass i skøyting. Vi registrer at avstanden opp til poengplass (30 beste) er absolutt overkommelig. 28 sekunder (5 km skøyting) og 46 sekunder (10 kilometer klassisk). Dette kan være innenfor rekkevidde på Selbu Eirik! I tillegg vil Eirik være en skummel mann når vi kommer til junior-nm sprint på Kvaløysletta i slutten av mars. Her har Eirik tidligere vist at han kjemper helt i toppen, og vil ha gode muligheter for å kvalifisere seg for norgescupfinalen dagen etter.

Ett lite apropos: Som på Ål ble det veldig jevnt mellom gutta på den klassiske distansen. Brage gikk seirende ut av denne duellen med 4 sekunders margin!

Torolf Celius tok bilder: no.fotoalbum.eu/TOCDRIVSKI/a581485 

Harald Solhaug Næss

Resultater fredag:   http://www.odagfinn.net/resultater/s2011/nc11/CLASS.HTM

Resultater lørsdag: http://www.odagfinn.net/resultater/s2011/nc12/

Resultater søndag: http://www.odagfinn.net/resultater/s2011/nc13/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.