BRÅTESTAFETTEN 6.2

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 6. Feb 2011

Theo Saltnes Jørgensen, Benjamin Røkeness og Mats Haug fikk en flott 3.plass i Bråtestafetten i Lillestrøm 6.2 Resultater

FRA NESTEN BAKERST TIL NESTEN FØRST!

Søndagsværet er helt upåklagelig, og sola gnistrer i snøen, mens 3 fokuserte og ivrige langrennsutøvere transporteres av respektive foreldre til Bråtestafetten på Skjetten.

De tre utøverne er Mads Haug, Theo Saltnes Jørgensen og Benjamin Røkeness alle i gruppa 9-10år

Ved ankomst på rennplassen er første oppgave å teste ski, se om smøresjef Njål Haug har truffet denne gangen også. Det har han tydeligvis, for 3 smilende gutter kommer inn sammen med Njål etter skitesting og oppvarming. ( Det tas en rask beslutning om å legge på et lite ekstra lag smøring for å sikre at festet er på plass til den siste krasse motbakken)

Ved oppstilling til start blir det raskt klart at dette kan bli en tøff oppgave, da Drivs første etappeløper Mads Haug blir stilt opp helt bakerst i feltet. Med 35 lag til start kan det virke som en umulig oppgave å forsere seg oppover i feltet, men nei da. Mads staker maks fra start, og passerer minst 10 konkurrenter allerede før det snevres inn til 3 spor.

Mads holder trykket gjennom hele første etappe, og veksler med Theo Saltnes Jørgensen som 7 mann, Theo setter i fart ut fra stadion, og klarer gjennom løypa å avansere ytterligere 3 plasser før det veksles til tredje etappe. Ankermannen Benjamin Røkeness kaster seg i gang med oppgaven, med sammenbitte tenner og et svært fokusert blikk. Han må i likhet med Theo forsere et hav av løpere som ikke har kommet til veksling. Benjamin ikke bare holder plasseringen, han øker på, og passerer målstreken som nr 3!!

Takk til gutta for en fantastisk innsats!

Tom Jørgensen

Takk til Line som alltid har med seg kameraet.
Takk for en morsom rapport Tom :-)




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.