DRIVS JUNIORER I AKSJON PÅ ÅL

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 10. Jan 2011

I helga var Drivs juniorer i aksjon under sesongens første Norgescuprenn på Liatoppen i Ål. Her er Brage på 10 km. Alle resultater

Brage Celius følte seg ikke helt pigg på skøytinga på fredag og måtte desverre bryte løpet. 87.plassen på sprinten lørdag var ett tegn om at formen var i anmarsj for Brage, som liker seg bedre på de lange distansene. Søndag var helgas desiderte høydepunkt for Brage, som gikk inn til en 61.plass, soleklar pers i Norgescupen for Brage sin del, og ikke nok med det, han slo klubbkamerat Eirik med knepne 3 sekunder! Brage har virkelig tatt ett steg i år, og vi venter spent på fortsettelsen.

Eirik Ek Hagen gikk 2 gode distanserenn med en 57.plass på 10 kilometer skøyting på fredag og en 40.plass på 10 kilometer klassisk på søndag. Eirik imponerte imidlertid aller mest på lørdagens klassiske sprint da han endte på en meget sterk 13.plass og var veldig nære å gå seg til semifinalen. Denne helga var Norgescup-debut for Eirik sin del, og resultatene tilsier at vi kan ha mye å glede oss til utover sesongen. 

(Henrik fra Drøbaksrennet. Fikk ikke noe bilde av han i Ål).

Henrik Bakke gikk inn til en fin 72.plass, men vi vet at Henrik i godt slag har mer inne. Henrik måtte desverre bryte løpet søndag. Med en trøblete vårsesong er det naturlig at Henrik trenger flere mil i beina og gode hardøkter for å finne toppformen. Og vi føler oss trygge på at Henrik gjør som Northug og går seg i form utover vinteren når det nærmer seg mesterskap.

Harald. Alle bilder Torolf Celius. 

Tusen takk til Richard og Henning som bruker mange timer med skiene til alle. Det er gull verdt å ha et slikt smøreteam.

Brage, Eirik og Solfrid slapper av i  smørebua.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.