PÅMELDING TIL SKIRENN

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 10. Des 2010

Nå er det på ide å melde seg på skirenn. Husk at skigruppa dekker startkontingenten for de fleste skirenn( ikke skikarusell, turrenn og Birkebeinerarrangement). Påmeldingsfristene varierer, så pass på slik at du rekker det før fristen går ut. Første renn er Åsenrennet 26.1 som har påmelding nå. Mer info under les hele saken.

På renndagen er det førstemann som kommer til rennet som går og henter posen med alle startnr til Driv. Obs. på noen skirenn ligger det en faktura i posen med startnr, så pass på å få den med til oss.
Det er morsomt å gå renn, så vi håper mange vil prøve seg på dette.

Påmelding til renn foregår slik:

Gå inn i terminlisten http://www.skiforbundet.no/langrenn/Skirenn/Sider/Terminlistevisning.aspx og velg det rennet du vil gå. Det første for dere er Åsenrennet 26.12.
Klikk på meld deg på. Da får du opp en side med Min Idrett. Er det første gang du skal melde på til renn, så registrerer du den som skal gå renn og får tilsendt passord. Jeg har lagt alle inn i systemet, så dette bør gå greit.

Blir det vanskelig likevel, så hjelper jeg deg :-) send meg en mail astolf_celius@hotmail.com eller ta kontakt på tlf 900 68 834

Det er Åsenrennet 26.12, Romjulsrennet 28.12 og Drøbaksrennet 2.1 som er mest aktuelle for de fleste nå. Trenerne pleier å snakke om ha slags renn som passer for dere. Ikke vær redd for å spørre dem også. Første karusellrenn her hjemme er onsdag 26.1. 2011. Det kommer snart mer info om dette.

Morsomt om dere tar noen bilder til hjemmesiden på renn og trening. Jeg legger de ut så fort jeg kan.

Hva er Min Idrett-siden

Aldri brukt Min Idrett før?
Registrer deg her
Brukernavn:
Passord:

Glemt passord?

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.