DUGNAD I LYSLØYPA LØRDAG 30.10

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 7. Nov 2010

Lørdag den 30/10-2010 hadde Skigruppa innkalt til dugnad. Hele 20 stykker stilte velvillig opp og med tre ryddesager og fem motorsager fikk vi utført ekstremt mye i løpet av denne lørdagen. Vi ryddet først skistadion for gammelt utstyr som slådder og tromler. Deretter bar det innover i løypa og de med ryddesag gikk rundt hele løypa og tok småbusker og pisk.
 
Motorsaggjengen hadde en stor ryddejobb å gjøre etter forrige dugnad. Vi fordelte oss i tre lag og vi kvistet og kappet opp store trær som vi tidligere bare hadde lagt ned. Innerst inne tok også et lag tak i å rydde skikkelig langs lyslinja som her nesten hadde grodd igjen.
 
Ved 1300 tiden kom skigruppas leder, Astrid, innover med  varm pølsegryte, kaffe og solbærtoddy. Alle tok en velfortjent hvil, men etter en halvtimes pause var det i gang igjen med siste økt. Totalt sett la vi ned ca 80 timers innsats denne dagen og det er helt fantastisk å tenke på at i løpet av en drøy lørdags formiddag la vi ned over to ukers arbeid.
 
Skigruppa takker alle fremmøtte for en meget flott dugnasinnsats. Dette lover godt til vinteren og nå kan bare snøen melde sin ankomst, vi er klare.
 
Hilsen dugnadsansvarlig 
 
Lai Ingar Holmsen

Det kommer noen bilder snart


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.