SPAR CUP FINALE SR VOSS

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 9. Apr 2010

Heidi skal delta i finalen for senior kvinner 5+5km pursuit på Voss. Men på grunn av dårlige snøforhold på langrennsarena, er det besluttet at SPAR Cup avlutningen utsettes til lørdag 10. april og inngår i Horgi Opp. Dette betyr at rennet blir et motbakkerenn som slynger seg opp slalåmbakken. Se info på Horgi opp Spar Cup finalen starter kl 12.00 Vi ønsker Heidi lykke til! Spar Cup finalen blir flyttet til Horgi opp. Årsaken er snømangel i Voss Ski og Tursenter.
Finalen skulle vært arrangert fredag 9. april, da som en pursuit, men på grunn av mildvær har jury i samråd med Langrennskomiteen i Skiforbundet bestemt at rennet skal flyttes til Voss Resort 10. april. Her arrangeres Horgi opp. Dette er verdens tøffeste motbakkeløp på ski, som arrangeres i en fantastisk atmosfære med flere tusen tilskuere.
-Vi har fått våren tidligere enn normalt. Det gjør at snøen smelter både ovenfra og unnenfra. Vi klarer derfor ikke å få gode løyper i Voss Ski og Tursenter 9. april. Men snøforholdene hos Voss Resort er gode. Kunstsnøen holder, og vil sikre gode forhold under Horgi opp. Det sier rennleder Lars-Terje Tveito.
Horgi opp blir en spektakulær avslutning på Spar Cup. Øystein ”Pølsa” Pettersen stiller i spissen for et godt startfelt. Horgi opp arrangeres for 4. gang. Løypa går fra Bavallen, og slynger seg opp slalåmløypen, over 800 høydemeter fordelt på vel 7 kilomenter.
I tillegg til vanglig Spar Cup premiering blir det spurtpremier og pengepremier og konkurrere mot. På kvelden arrangeres bankett som årets sesongavslutning på Fleischers Hotel.
Les mer om Horgi opp og Spar Cup finalen på www.horgi.no
Kontaktinformasjon:
Steinar Røthe, Leder orgkom. 99243915, steinar.rothe@visma.no
Kristen Skjeldal, vedr Horgi opp. 95172550, kristen@horgi.no
Lars Terje Tveito, rennleder 90109194
Per Nymoen, vedr. Spar Cup 91398200, per.nymoen@skiforbundet.no

PDF versjon lastes ned her!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.