FLOTT INNSATS AV DRIV PÅ GIF-STAFETTEN 6.MARS

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 6. Mar 2010

Bak fv: Matias Schou, Simen Skaug, Sander Røkeness, Mats Haug, Benjamin Røkeness og Theo S. Jørgensen Foran fv: Hedda Mikalsen, Thea Abrahamsen og Emily Haga.

Kjempebra innsats av alle tre lag.

Flott vær og bra løype. Mats, Theo og Benjamin var første Driv lag ut, et kjempefelt med 40 lag!. Mats startet løpet. Litt hubaluba med så mange ut på en gang men det gikk bra

Theo klar til veksing på andre etappe kom bra ut og ga alt inn til Benjamin. Benjamin gikk sin første stafett, og var litt spent.Ga alt ut fra start. Det gikk kjempebra!

Så var det jentene sin tur. 16 lag på start. Hedda på første etappe. Litt uheldig med startsporet og kom sist ut, da det ikke var lov å gå forbi før de var ferdige med stakepartiet. Men så var det bare å gi alt og det ble en bra etappe. så til veksling med Thea som gjorde det hun skulle og vekslet Emily inn til siste runde. Emily ga alt og var sliten når hun kom i mål. Flott

Så var det team Matias, Simen og Sander sin tur.12 lag på start. Etter mye øving på treningene med veksling gikk dette helt feilfritt. Matias på første etappe, gikk så fort at lua fløy av i fart, Simen i full fres på andre etappe som vekslet Sander inn på siste etappe som ga alt inn til mål.

Tusen takk til Line Haug for en super rapport om en sprek gjeng fra Driv.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.