SEIER TIL MATS OG THEO I VOLLEN SPRINTCUP

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 17. Jan 2010

Stolte gutter etter seier i Vollen sprint cup. Gratulerer til Mats Haug og Theo Saltnes Jørgensen. Se Hjemmeside Vollen IL for mer info og resultater.

Søndag 17/1 2010, minus 2-3 grader og litt snø i lufta.

To spente gutter sitter bak i bilen og snakker om hvordan de skal vinne sin første sprint-stafett. Teorier på rekke og rad blir debattert, og en strategi blir lagt. "Gi Alt" ble dagens motto.

Hver etappe er på 675 meter, som starter med en motbakke ca 100 meter etter start / veksling.

Første heat: Mats Haug skal ut på første etappe, har en litt sen start, og entrer motbakken som nr.5 ( 7 startende i hvert heat)

Gir alt oppover bakken og runder toppen som nummer 3, og sender Theo Saltnes Jørgensen ut som førstemann. Theo kaster seg inn i bakken og øker ledelsen oppover bakken, og holder den helt i mål. Team Mats/Theo går i mål med betryggende 50-60 meter før neste lag!!

Nye taktikk-diskusjoner i pausen, sammen med teknikk-utvekslinger og repeteringer fra treninga på Drivplassen.

så er det klart for siste heat.

Som tidligere starter Mats det hele, med en rolig start, men legger de fleste bak seg i første bakke, runder toppen som nr 3 igjen! men klarer ikke helt å tukte de to foran, så det veksles med Theo som tredje lag. ( 10-12 meter bak første lag)

Theo har tydeligvis fått smaken på seier, så han henter inn sine motstandere allerede midt i bakken og bare øker avstanden fram mot mål, så team Mats/Theo vinner helt klart igjen med 60-70 meter..

Stor success for I.L. Driv Skigruppa
 
Takk til Tom Jørgensen som har laget denne flotte rapporten.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.