GULL TIL HEIDI I NM TERRENGLØP!

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 13. Sep 2008

NM terrengløp gikk i dag på Bøler. Driv hadde med 4 deltakere. Det var en fin dag for løping med litt kjølig høstvær. Løypa var litt småkupert og dermed fin for langrennsløpere. Trassen gikk mest på grusvei, noe sti og noe grass.

I J17 stilte Heidi som eneste jente fra Driv. J15 til og med J18/19 startet sammen og løp 4 km. Heidi gikk rett i tet fra start. Hun fikk følge av ei yngre jente som slapp etter første mote. Deretter ble det sololøp til mål og gullmedalje til Heidi. Vi gratulerer!

I G16 stilte vi med Henrik og i G15 med Vegard. Disse klassene startet sammen og løp også 4 km. I første halvdel av løpet dro Henrik feltet. Mot slutten var det ei gruppe på 7 løpere som skulle knive om medaljene. 500m før mål datt Henrik i en utforbakke. Heldigvis ble det bare et skrubbsår på kneet for Henrik. Det kunne endt mye verre for det ble et skikkelig rundkast på sti med store steiner stikkende opp overalt. Uhellet gjorde at det ble luke fram til teten. Henrik ble nr 4 i G16 bare 8 sekunder bak totalvinneren. Det var et meget sterkt løp. Resultatet hadde garantert blitt bedre uten uhellet. Vegard ble nummer 25 i G15.

I seniorklassens 10km løp Harald inn til en fin 39. plass, men det står ikke helt i stil til hans sterke plassering sist helg i Nordmarka. Han kommer helt sikkert sterkere tilbake i Briken neste lørdag.

Heidi med solid ledelse etter bare 1,5km.

Henrik i tet. Støtteapparatet var i dette øyeblikket høyt oppe!