OPPSUMMERING FRA TOUR DE SYNNFJELL

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 25. Aug 2008

Tour de Synfjell ble arrangert i helgen. Det startet med proglog i skøyting rulleski fredag kveld, fortsatte med motbakkeløp lørdag og ble avsluttet med en triathlon søndag. Siste konkurranse var også en motbakkevariant som startet med rulleski klassisk, fortsatte med sykling og ble avsluttet med løping. Våre utøvere som er med i Team Synfjell deltok i konkurransen.

-----

Det ble et flott arrangement hvor vi fredag og lørdag var heldige med å unngå kraftige regnværsbyger som gikk i nærheten. Søndag var en strålende dag med sol fra en skyfri himmel.

Det var totalt sett hard konkurranse i både gutte og jenteklassen med representanter fra juniorlandslagene. Henrik og Heidi vant sine klasser alle 3 dagene.

På lørdag sto Henrik antakelig for den sterkeste prestasjonen under Tour de Synfjell uansett klasse. Han vant motbakkeløpet over 8km på tiden 39.22 og var ca 20 sekunder forran årets juniorverdensmester i langrenn Hans Christer Holund. Henrik er bare 16 år og en uke gammel, mens hans sterkeste kunurrenter er mer enn 3 år eldre enn ham. Vi gratulerer Henrik med sterk innsats!

Henrik vant G17 sammenlagt med totaltiden 2:22:21. Harald ble nr 3 i seniorklassen på 2:41:24. Martin i G18 deltok ikke fredag og fikk derfor ingen sammenlagtplassering, men hans totaltid ville vært noe over 2:57:00.

På rulleskietappene av Touren hadde jentene noe kortere distanser enn guttene. Sammenlagt vant Heidi J18 med tiden 2:31:37, Martine ble nr 2 på 2:43:35 og Kristin nr 3 på 2:54:34. Eirik Ek Hagen (G15) snek seg med i jenteklassen og fikk tiden 2:59:26.

Ellers henvises til Team Synfjells hjemmesider for mer detaljerte resultatlister. http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?orgelementid=565227


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.