BILDER FRA FISCHERRENNET.

Postet av Driv Idrettslag - Ski Ski den 4. Feb 2007

 Søndag arrangerte Nittedal I.L. Fischer rennet i holmenkollen.

Med tilkjørt kunstsnø fra Sørkedalen var det gode forhold.

Under fjorårets Fischerrenn var tåka så tykk at vi nesten ikke kunne se løperne. I dag var det klarvær med glimt av sol.

 

 

Henrik B, Henrik E, Jonas, Stian, Bjørnar og Benjamin.

Klassene 8- 12 år skulle gå klassisk. Fra 13 år og oppover var det pursuit. Det vil si skibytte. Først klassisk så skøyting. Det ble mange interne fighter. Den første kom i gutter 9 år. Her stillte Bjørnar Jacobsen og Benjamin Ramdahl til start. Seirende ut av denne striden gikk Bjørnar, også kalt Turbo Jacobsen, med noen få sekunder.

Neste strid sto familien Bakke for. Brødrene Henrik i gutter 15 og Jonas i gutter 12 kjempet om beste plassering i sin klasse. Her tok Henrik en knepen seier med 3. plass i sin klasse mot Jonas sin 4. plass. I gutter 14 år var det også kamp mellom Brage Celius og Vegard Jacobsen. Her var det Vegard som kom best ut av det, med 2 sekundre bedre tid enn Brage.

Hilsen Solfrid.  Resultatene fra rennet kommer på denne linken : http://idrett.speaker.no/organisation.asp?OrgElementId=63101

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jonas.                                                                                                    Marit.                                                                                                       Brage,Vegard,Stian.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                      Bjørnar,Benjamin.                                            

Brage.                                                                                                       Bjørnar,Benjamin.                                                                                   Støtteapparatet.                                                                                             

Stian.                                                                                                        Jonas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                    


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.